Johtajuusseminaari 2021

11helmi14:0017:00Johtajuusseminaari 2021Johtaminen uudessa normaalissa

Aika

(Torstai) 14:00 - 17:00(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: torstai 11.2. klo 14-17
Paikka: Youtube-alusta, verkkotapahtuma

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja johtamisen haasteista ja onnistumisista koronapandemian keskellä – ja tulevaisuudessa!

Johtajuusseminaari on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa esihenkilöinä ja johtajina työskentelevät sekä aiheesta kiinnostuneet pohtimaan modernia johtamista 2020-luvulla.

Vuoden 2021 teemana on johtaminen uudessa normaalissa. Pandemia tuli varoittamatta ja yllättäen ja mullisti arkemme sekä työelämän. Mikä tekee nyt työstä merkityksellistä ja motivoivaa, ja miten johtaa merkitystä poikkeuksellisten aikojen keskellä? Miten tukea organisaatiota, kun arki vaatii sopeutumista jatkuviin muutoksiin epävarmassa tilanteessa? Entä miten uusi normaali vaikuttaa johtamiskulttuurin tulevaisuudessa?

Omat näkemyksensä ja kokemuksensa keskusteluun tuovat yrittäjä, organisaatiopsykologi ja tutkija Jaakko Sahimaa, Ruisrockin vastaava tuottaja Piia Lääveri sekä Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi.

Seminaari on avoin ja maksuton TAKUn jäsenille, mutta vaatii ennakkoilmoittautumista 8.2. mennessä.

Ilmoittaudu mukaan ja merkkaa päivä kalenteriisi >>

Seminaarin tarjoavat AitoHSOry, Kuntien asiantuntijat – Kumula ry, Museoalan ammattiliitto MAL ry, Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry, Taide ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry sekä Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry.