Johtajuus-seminaari 2020

12helmi13:0017:00Johtajuus-seminaari 2020Mihin esihenkilötyötä tarvitaan itseohjautuvuuden aikakaudella?

Aika

(Keskiviikko) 13:00 - 17:00(GMT+02:00)

Sijainti

Oodi

Tapahtuman tiedot

Aika: 12.2.20 klo 13.00-17.00
Paikka: Keskustakirjasto Oodi, Helsinki tai livestriimi

Tervetuloa johtajuusseminaariin kuulemaan tuoreita ajatuksia siitä, millaista on moderni johtaminen vuonna 2020. Johtajuusseminaari on kerran vuodessa järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa yhteen esihenkilötyössä ja johtajina työskentelevät sekä aiheesta kiinnostuneet.  Vuoden 2020 seminaarin teemana on itseohjautuvuus.

Itseohjautuvuudesta on tullut trendisana, mutta mitä se tarkoittaa käytännön työssä? Jos asiantuntijat ja tiimit toimivat itseohjautuvasti, mihin esihenkilötyötä ja johtamista tarvitaan? Mitä itseohjautuvuuden jalkauttaminen vaatii johtajilta?

Teemaan meidät johdattavat kirjailija ja senior advisor Miia Savaspuro, Keskuskirjasto Oodin johtaja Anna-Maria Soininvaara sekä yrityskulttuurin muotoiluun erikoistuneen Leidenschaftin asiantuntija Panu Luukka. Tilaisuuden juontaa Viesti ry:n toiminnanjohtaja Siina Repo.

Ohjelma:  

13.00 Kahvitarjoilu

13.30 Alkusanat

13.45 Miia Savaspuro: Totuus itseohjautuvuudesta: miten sellaiseksi tullaan?

14.45 Anna-Maria Soininvaara: Oodin menestystarina työntekijöiden näkökulmasta – miten itseohjautuvuus toimii käytännössä?

15.30 Tauko

15.45 Panu Luukka, Leidenschaft Oy: Työntekijäymmärryksen taustaa ja merkitystä – miksi johtajan on tärkeä ymmärtää yksilöitä?

16.45 Loppusanat

17.00 Tilaisuus päättyy

Seminaariin mahtuu 30 TAKUlaista osallistujaa, olethan siis nopea! Tilaisuus on maksuton TAKUn jäsenille.

Ilmoittaudu mukaan livetapahtumaan tästä!
Ilmoittautuminen päättyy 3.2.

Jos haluat seurata livestriimiä, laitathan viestiä Marille (mari.kettunen@taku.fi) 9.2. mennessä. Ilmoitathan sähköpostissa koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Osasta tilaisuuden puheenvuoroista tehdään tallenne, joka on ennakkoon livestriimiin ilmoittautuneiden käytössä.

Järjestämme seminaarin yhdessä Museoalan ammattiliitto MAL ry:n, Kuntien asiantuntijat – Kumula ry:n, Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry:n ja Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry:n kanssa. Tilaisuus on tarkoitettu vain jäsenillemme.