Hyvä esitys! -webinaari

30syys16:3018:30Hyvä esitys! -webinaari

Aika

(Maanantai) 16:30 - 18:30(GMT+03:00)

Sijainti

internet

Tapahtuman tiedot

Hyvä esitys pitää otteessaan, viihdyttää, antaa ajateltavaa ja jää mieleen. Hyvä esitys! -webinaarin seurattuasi tiedät, miten rakennat toimivan esityksen, havainnollistat kiinnostavasti, aktivoit yleisöäsi ja saat viestisi välitettyä.

Aika: maanantaina 30.9. klo 16:30-18:30
Paikka: verkossa

Webinaarin sisältö:
– hyvän esityksen rakenne
– mielenkiinnon ylläpitäminen
– toimiva PowerPoint
– vaikuttava äänenkäyttö ja esiintyminen

Webinaarin kouluttaja Terhi Meriläinen on puhevalmentaja ja viestinnän kouluttaja. Webinaariin osallistuaksesi sinun täytyy ilmoittautua mukaan, mutta et tarvitse muuta kuin nettiyhteyden seurataksesi webinaaria. Toimitamme sinulle webinaarista myös jälkikäteen tallenteen, joten voit katsoa webinaarin silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 23.9. Mukaan mahtuu 50 TAKUn jäsentä, lisäksi varasijoille otetaan 5. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja varasijalla oleville ilmoitetaan koulutukseen pääsystä erikseen. Koulutus on maksuton TAKUn jäsenille. Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä 24.9. mennessä. Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 20 euron peruutusmaksun.

Koulutus toteutetaan yhdessä Kieliasiantuntijoiden, MAL ry:n ja Viesti ry:n kanssa.

Lisätiedot: Mari Kettunen / TAKU ry, mari.kettunen@taku.fi, puh. 044 777 8679