Koulutus: Työnhaku humanisteille

01joulu14:0016:00Koulutus: Työnhaku humanisteille

Aika

(Perjantai) 14:00 - 16:00(GMT+02:00)

Sijainti

TAKU ry:n toimisto

Tapahtuman tiedot

Kiteytä osaamisesi ja löydä tarvetyöpaikka

Miten muotoilet osaamisesi työnantajia kiinnostavaksi paketiksi? Miksi piilotyöpaikkojen sijaan kannattaa puhua tarvetyöpaikoista? Miten suuntaat työnhakusi uudelleen niin että saat haluamasi työpaikan etkä joudu enää lähettämään kymmeniä hakemuksia? Kumouksen yrittäjä ja työnhakusparraaja Minna Rantama avaa uudenlaisen tavan tarkastella ja tehdä työnhakua. Saat mukaasi kasan käytännöllisiä ja tuoreita vinkkejä jotka on suunnattu erityisesti korkeakoulutetuille generalisteille ja moniosaajille.

Minna Rantama (YTK, VTM) on Kumous Career Partners Oy:n toimitusjohtaja ja uudenlaisen moniosaajien työnhakuyhteisön vetäjä. Opintotausta maailmanpolitiikassa, hallintotieteissä ja viestinnässä kuljetti Minnan töihin mm. valtiolle, järjestötehtäviin ja vaalikonefirmaan ennen oman yrityksen perustamista. Minnalle on intohimon asia että generalistit näkevät koko osaamisensa kirjon ja pystyvät muotoilemaan sen houkuttelevaksi paketiksi erilaisissa työnhakutilanteissa.

Mukaan mahtuu 14 TAKUn jäsentä, lisäksi varasijoille otetaan 3. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja varasijalla oleville ilmoitetaan erikseen. Mahdolliset peruutukset 24.11.2017 mennessä, ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista veloitamme 30 euron peruutusmaksun. Koulutus on maksuton TAKUn jäsenille.

Lisätiedot: Miika Sillanpää / TAKU ry, miika.sillanpaa@taku.fi, puh. 0440 664 800.