Humanisti huipulle

25tammi12:0017:00Humanisti huipulleTulevaisuuden työskentelytavat, oman osaamisen tunnistaminen, uravalmiudet ja toimintaympäristöosaaminen.

Aika

(Torstai) 12:00 - 17:00(GMT+02:00)

Sijainti

Tampereen yliopisto

Tapahtuman tiedot

Humanisti huipulle on suunnattu humanististen tieteiden opiskelijoille ja se järjestetään osana Tampereen yliopiston Yrityspäivien Työnhaun teemaviikkoa. 

Ohjelma

Hannu-Pekka Ikäheimo, Sitra
Puheenvuoro: Asiantuntijatyön murros
klo 12.15-13.15
Tapahtuman aloittaa Sitran asiantuntija Hannu-Pekka Ikäheimo, joka puheessaan avaa tulevaisuusvisiota asiantuntijatyön muutoksesta.

Olli Ohls, utelias robotisti
Työpaja: Tekoäly ja koodaaminen
klo 13.15-15.15
Digitalisaatiohype saa monet miettimään omaa paikkaansa työmarkkinoilla. Tässä työpajassa tutustutaan kevyesti tekoälyyn ilmiönä, harjoitellaan koodauksen alkeita ja opitaan työskentelemään tehokkaasti koodarin kanssa. Työpajaan mahtuu 20 osallistujaa.

Minna Rantama, Kumous
Työpaja: Piilotyöpaikoista tarvetyöpaikkoihin – askeleet uudenlaiseen työnhakuun.
klo 13.15-15.15
Miten suuntaat työnhakusi niin, että saat haluamasi työpaikan sen sijaan, että joutuisit lähettämään kymmeniä hakemuksia? Kumouksen yrittäjä ja työnhakusparraaja Minna Rantama avaa uudenlaisen tavan tarkastella ja tehdä työnhakua. Työpajaan mahtuu 20 osallistujaa.

Venla Sandgren, teatteri-ilmaisun ohjaaja
Työpaja: Itseilmaisu- ja vuorovaikutustaidot
klo 13.15-15.15
Työpajassa pureudutaan itsensä ilmaisemisen ja vuorovaikutuksen taitoihin ryhmässä. Työpajassa pääset irrottelemaan ja testaamaan omaa epämukavuusaluettasi turvallisesti luottamuksellisen ryhmän kanssa sekä hankkimaan käytännön työkaluja tulevaisuuden esiintymis- ja vuorovaikutustilanteisiin. Työpajaan mahtuu 20 osallistujaa.

Demola Tampere
Puheenvuoro: Humanistit yritysyhteistyö projekteissa
klo 15.30-16.30
Demola Tampere kertoo millaisiin yhteistyöprojekteihin humanistiopiskelijat ovat tapahtumakaudella osallistuneet. Tule kuulemaan, miten voit vahvistaa tulevaisuuden työskentelytapojasi yritysyhteistyössä ja näyttää osaamistasi poikkitieteellisissä projekteissa.

Tule kuuntelemaan ajankohtaiset puheenvuorot ja osallistu työpajoihin – tästä lähtee matka osaamisen huipulle! Opiskelijoille suunnattu tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Ennakkoilmoittautuminen maksuttomiin työpajoihin on nyt auki. Tutustu ohjelmaan ja varmista paikkasi haluamassasi työpajassa.

Tapahtuman järjestävät:
Akavan Erityisalat
Kuntien asiantuntijat – KUMULA ry
Käännösalan asiantuntijat KAJ ry
Museoalan ammattiliitto MAL ry
Specia ry – Asiantuntijat ja ylemmät toimihenkilöt ry
Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry
Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry

 

Lisätietoja:
Vilja Byström
vilja.bystrom@taku.fi
puh. 040 651 8967