Humanisti huipulle!

19maalis13:0015:30Humanisti huipulle!inspiraatiota humanistien työelämään

Aika

(Perjantai) 13:00 - 15:30(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: pe 19.3. klo 13-15.30
Paikka: webinaari, Zoom-alusta

Humanisti jatkaa inspiroivaa matkaansa huipulle myös tänä vuonna! Tule kuulemaan ja keskustelemaan humanistien työuran kannalta tärkeistä teemoista. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen, muistathan rekisteröityä ajoissa.

13.00 Tapahtuma alkaa
13.15 Mitä olisin toivonut tietäväni humanistien kilpailueduista bisneksessä, kun valmistuin?

Ajatuksiaan avaa Mikko Leskelä, teologi ja rahoitustieteilijä, joka on tehnyt yli 20-vuotisen uran suuryritysten parissa: ensin sisäisenä asiantuntijana, nykyään konsulttina. Leskelän perustama yritys Noren Oy on Suomen suurimpia yrityksiä palveleva strategiakonsulttitoimisto, joka työllistää toistakymmentä ihmistieteilijää. Leskelä julkaisi syksyllä 2020 kirjan Bisnesantropologia ja muut ihmistieteet strategiatyössä (Alma Talent).

14.15 Uraunelmat todeksi – kuinka muotoilla rohkeasti itsesi näköistä urapolkua?

Puheenvuoron pitävä Paula Helle on Workday Designersin perustaja ja työpäivämuotoilija. Paulan erityisosaamista on työntekijäkokemuksen kehittäminen muotoilun keinoin sekä ihmisten valmentaminen oman työnsä neuvokkaiksi muotoilijoiksi. Paula Helle on kokenut ja pidetty puhuja, kouluttaja ja fasilitaattori, joka haluaa tehdä isoistakin muutoksista ihmisten kokoisia.

Muuttuva työelämä voi näyttäytyä epävarmana ja vaativana, mutta kun katsoo toisesta näkökulmasta, se tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia ja kiehtovia urapolkuja. Humanistit ovat inhimillistyvän työelämän superosaajia, joilla on muuttuvilla työmarkkinoilla paljon tilausta. Puheenvuoro haastaa kuulijat omien vahvuuksien näkemiseen ja uramahdollisuuksien tunnistamiseen, ja antaa eväitä oman näköisen urapolun rakentamiseen pienten kokeilujen avulla.

15.30 Tapahtuma päättyy

Rekisteröidy mukaan, tavataan linjoilla! >>

Tapahtuman tuottavat yhteistyössä Akavan Erityisalat, Kieliasiantuntijat ry, Museoalan ammattiliitto MAL ry, Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry ja Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry.