Huippusuorituksella hyvää (työ)elämää

02helmi09:0310:30Huippusuorituksella hyvää (työ)elämääAkavan Erityisalat kouluttaa

Aika

(Perjantai) 09:03 - 10:30(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 2.2. klo 9-10.30
Paikka: webinaari

Sisältö ja tavoite: Rakenna ammatillinen huippusuoritus kestävälle perustalle – hyvä työelämä on osa hyvää elämää. Ammatillinen huippusuoritus tarkoittaa sitä, että haluaa ja kykenee antamaan parastaan. Tätä helpottaa omien arvojen tunnistaminen ja niiden mukaan toimiminen. Se vahvistaa motivaatiota ja luo mielekkyyttä tekemiseen. Se kaivaa esiin resilienssiä, lisää sitkeyttä ja kekseliäisyyttä haasteiden edessä. Myös onnistuminen ja omasta tekemisestä nauttiminen on helpompaa ja todennäköisempää.

Webinaarin tavoitteena on ymmärtää paremmin, miten oma työ voi vahvistaa omaa hyvinvointia ja hyvää elämää. Tutkimme oman työuran omien arvojen ’punaista lankaa’ sekä tilanteita, joissa voi kokea tekemisen iloa ja onnistumisen tunnetta. Konkretisoimme itselle luontaisia keinoja, joilla tällaista toimintaa voi lisätä omassa arjessa tekemisen tasolla. 

Tule mukaan pohtimaan ja löytämään keinoja ja työkaluja, joilla voit vahvistaa hyvinvointiasi ja suorituskykyäsi.

Jos pohdit, miten vahvistaisit työn ja muun elämän välistä tasapainoa, ja voisit tehdä iloisemmalla mielellä paremmin työtäsi, on tämä webinaari juuri sinulle!

Kouluttaja: Eija Mäkirintala, FT, MuM, coach, valmentaja, kouluttaja ja työnohjaaja

Webinaarista tehdään tallenne.

Ilmoittaudu mukaan 2.2. klo 9 mennessä >>

Maksuttoman jäsenkoulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat. Lisätietoja satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi