Freelancereiden hyvinvointitapahtuma

12touko11:0015:00Freelancereiden hyvinvointitapahtumaFreelancerit yhteisönä

Aika

(Perjantai) 11:00 - 15:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: pe 12.5. 2023 klo 11–15
Paikka:
G Livelab, Helsinki (Yrjönkatu 3)

Toukokuinen hyvinvointitapahtuma (12.5.) tuo yhteen luovien alojen freelancerit pohtimaan ja kehittämään työelämää sekä omaa osaamistaan. 

Freelancerit yhteisönä -hyvinvointitapahtuma tarjoaa luovien alojen freelancereille työkaluja osaamisensa hahmottamiseen ja sanoittamiseen, yhteisöllisyyden edistämiseen sekä hyvinvoinnin vaalimiseen. Aiheisiin syvennytään alojen asiantuntijoiden johdolla. Maksuttomaan tapahtumaan sisältyy lounas. Ilmoittaudu mukaan!

Yhteisöllisyydestä, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta sekä osaamisen hahmottamisesta puhumassa ovat Taiteen edistämiskeskuksen (Taike) taiteilija-asiantuntija Pauliina Valtasaari, Humanistisen ammattikorkeakoulun (Humak) tiimivastava ja Freelancer osaa! -hankkeen projektipäällikkö Sikke Leinikki sekä Työterveyslaitoksen erityisasiantuntija Heli Ansio, tutkija Inka Koskela ja erikoistutkija Sara Lindström.

Tapahtuman avaa ja juontaa Muusikkojen liiton freelancekoordinaattori Jaakko Kämäräinen. Paikalla on myös tapahtuman järjestäjätahojen edustajia.

Aikataulu ja ohjelma pe 12.5.2023

11.00 Tilaisuuden avaus, Jaakko Kämäräinen (Muusikkojen liitto)

11.15–12.15 Oman osaamisen hahmottaminen ja sanoittaminen taide- ja kulttuurialan freelancetyössä, Sikke Leinikki (Humanistinen ammattikorkeakoulu/ Humak)

12.15–13.00 Lounas

13.00–14-00 Yhteisöllisyyden voima luovassa työssä, Pauliina Valtasaari (Taiteen edistämiskeskus/ Taike)

14.00–15.00 Freelancereiden hyvinvointi ja turvallisuus luodaan yhdessä, Heli Ansio, Inka Koskela ja Sara Lindström (Työterveyslaitos)

HUOM. Tapahtumaan mahtuu 100 osallistujaa, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan >>

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et voikaan osallistua tapahtumaan, ilmoitathan siitä sähköpostitse Rosanna Mantilalle.

Lisätiedot ja kysymykset:
Rosanna Mantila
Tiedottaja–tuottaja, Muusikkojen liitto
rosanna.mantila@muusikkojenliitto.fi