Fasilitoinnin työkalupakki -työpaja

05loka08:3010:30Fasilitoinnin työkalupakki -työpajaAkavan Erityisalat kouluttaa

Aika

(Torstai) 08:30 - 10:30(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 5.10. klo 8.30-10.30
Paikka: webinaari

Tympiikö käyttää aina samoja menetelmiä? Kiinnostavatko uudet ideat työkalujen käytössä? Haluatko nähdä, mitä kikkoja toiset ovat keksineet etäpalavereissa? Tule päivittämään työpajojen ja kokousten vetämisen työkalupakkiasi ja jakamaan omaa osaamistasi muille osallistujille!

Fasilitointi tarkoittaa tavoitteellisen yhteistyön ohjaamista. Työpajan tavoitteena on tarjota menetelmiä ja työkaluja omassa työssäsi käyteettäväksi. 

Koulutus sopii työpajoja, kokouksia ja osallistavia tilaisuuksia järjestäville. Se toteutetaan Zoomissa ja lisäksi koulutuksessa hyödynnetään Howspacea. Toteutuksessa on yhteistyöosuuksia ja keskusteluja, joten varmista itsellesi osallistumiseen sopiva tila ja välineet.

Fasilitoinnin työkalupakki -työpaja on osa Osaaminen näkyviin -viikkoa. Työpajassa vertaisjakaminen tukee elinikäistä oppimista: pääset tuomaan omaa osaamistasi näkyviin sekä oppimaan muilta.

Saat työpajan lähestyessä kutsun Howspace-tilaan, jossa on lyhyt työskentelyyn orientoiva ennakkotehtävä. 

Kouluttaja Tuomas Tirkkonen on teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) sekä tradenomi (ylempi AMK). Tirkkosen tavoitteena on lisätä luovuutta työelämään.

Työpajasta ei tehdä tallennetta.

Ilmoittaudu mukaan viim. 28.9. >>

Maksuttoman jäsenkoulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat. Lisätietoja satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi