Coollan urailta: TikTok on pop

06syys18:0019:00Coollan urailta: TikTok on popMistä lähteä liikkeelle TikTokin kanssa?

Aika

(Tiistai) 18:00 - 19:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 6.9. klo 18–19
Paikka: webinaari

Suosittu somealusta TikTok jatkaa massiivista kasvuaan kuukausi toisensa perään yhä kovempaa tahtia. Tammikuussa 2021 sovelluksella oli jo noin 689 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. TikTokin käyttäjistä lähes puolet on 18–24-vuotiaita, mutta vanhempia käyttäjiä on jo neljännes ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Uraillassa ymmärrät TikTokin tarkoituksen ja miksi sinun kannattaa kehittää TikTok-osaamistasi. Mikäli toimit markkinointi- tai myyntitehtävissä, on TikTok hyvä olla hallussa. Alusta on tärkeä myös kaikille, jotka työskentelevät nuorten kanssa tai joiden palveluiden/tuotteiden kohderyhmänä ovat nuoret.

Uraillassa saat konkreettisia vinkkejä mistä lähteä liikkeelle TikTokin kanssa ja millainen sisältö tuottaa eniten katselukertoja. Saat oppia todellisilta ammattilaisilta, sillä puhujana toimii MySomen asiantuntija. MySome hallitsee laaja-alaisesti sosiaalisen median eri kanavat. Yksi heidän ”lempilapsistaan” on TikTok. MySome saavutti Grand One -kilpailun kunniamaininnan vuonna 2021 VR:lle tuotetusta TikTok-kampanjasta.

Puhuja: MySomen asiantuntija

Koulutuksen järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat yhteistyössä Coollan kanssa.
> Lisätietoja ja ilmoittautumiset Coollan kautta
Tunnukset Coollaan saat jäsenen verkkoasioinnista kohdasta Jäsenkoulutus, uravalmennus, webinaaritallenteet.