Asiantuntijat Twitterissä

13huhti16:0017:30Asiantuntijat TwitterissäOpi Twitterin käytön perusta

Aika

(Tiistai) 16:00 - 17:30(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 13.4. klo 16-17.30
Paikka: webinaari

Onko Twitter on sinulle uusi somekanava? Tule kuulemaan kuinka voit tuoda omaa asiantuntemustasi esiin Twitterissä, ja kuinka muut asiantuntijat sen tekevät.

Koulutuksessa opit Twitterin perusteet, tilin asetukset, vinkit ja etiketin sekä asiantuntijuuden ammattimaisen esilletuomisen. Twitterissä viihtyvät usein toimittajat, päättäjät ja toimitusjohtajat, joten asiantuntemuksesta viestiminen twiitaten voi avata uusia mahdollisuuksia niin henkilölle, yritykselle kuin projektillekin. Twitterissä voit rakentaa henkilöbrändiäsi tai seurata ajankohtaisia aiheita, keskustella, jakaa ja saada uutta tietoa. Twiittailemisiin!

Kouluttaja Liisa Siitonen on toiminut 23 vuoden ajan markkinointiviestinnän parissa ja 11 vuotta kouluttajana. Kouluttajana Liisa on saanut erinomaista palautetta innostavuudestaan ja asiantuntemuksestaan. Somesta hän löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita.

Ilmoittaudu mukaan viim. 13.4. klo 15.30 >>

Tämä maksuton jäsenkoulutus on TAKUn ja Akavan Erityisalojen yhteistyötä. Lisätietoja satu.sahla-juvankoski(at)akavanerityisalat.fi