Akavan Erityisalojen koulutus: Painavaa palautetta rakentavin keinoin

26elo09:0010:15Akavan Erityisalojen koulutus: Painavaa palautetta rakentavin keinoinKuinka antaa palautetta ja käsitellä erimielisyyksiä rakentavasti?

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:15(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 26.8. klo 9–10.15
Paikka: webinaari

Palautteen saaminen ja antaminen ovat keskeistä työelämäosaamista ja tunnetasapainoinen itseilmaisu edistää vuorovaikutusta kaikilla elämän osa-alueilla. Tässä vuorovaikutusteemaisessa webinaarissa käsittelemme palautteen antamista ja erimielisyyksien rakentavaa käsittelyä. Nostetaanko siis ”kissa pöydälle” ja otetaan asia puheeksi?

Kouluttaja: Krista Kohtakangas (HTT) on työelämän armollisuudesta väitellyt työhyvinvoinnin ja johtamisen kehittäjä. Hän kokee tärkeäksi ihmisten oivalluttamisen heidän itsensä johtamisen kyvyistään sekä rohkaisee ihmisiä välittämään itsestään ja toisistaan. Työssään Lapin yliopistossa hän kehittää digiajan työskentelyn sujuvuutta kunnissa, yrityksissä ja muissa organisaatioissa.

Koulutuksen järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat. Ilmoittautuminen 26.8. klo 8.30 mennessä. Huom! Webinaarista tehdään tallenne.
> Lisätietoja ja ilmoittautuminen Akavan Erityisalojen kautta