Pikkujouluinen after work Jyväskylässä

09joulu17:0020:00Pikkujouluinen after work Jyväskylässä

Aika

(Torstai) 17:00 - 20:00(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Muutama peruutuspaikka vapautui!

Luvassa pikkujoulumeininkiä Jyväskylän takulaisille! Hyvä seura ja teatteriesitys kutsuvat unohtamaan loppuvuoden kiireet yhdeksi illaksi. Hyppää Jyväskylän ja koko Keski-Suomen takulaisista koostuvan rennon vertaistukiverkoston matkassa Teatterikoneen Rakkaustarinoita -teatteriesityksen pyörteisiin.

Aika: torstai 9.12. klo 17.00-
Paikka: Kulttuuritalo Villa Rana, Seminaarinkatu 15, 40100 Jyväskylä

Tilaisuuteen mahtuu 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 1.12. >> TAKU tarjoaa teatterilipun ja tarjoilut. Tilaisuus on jäsenelle maksuton.

Lisätietoja ja aikataulu

Teatterikoneen syksyn uutuus, Rakkaustarinoita, syntyi yleisöltä kerättyjen todellisten tarinoiden sekä suosikkirakkauslaulujen inspiroimana.

Näytelmä nivoo yhteen rakkaustarinoita, joita yhdistää Kanervan kukkakauppa. Kaupan ovi käy tiheään ja Kanerva kohtaa kukkia myydessään monenlaisia tarinoita. Jokaisen kukkakimpun suojaan kätkeytyy jotain elämänmakuisesta rakkaudesta, niin ilosta, surusta, kuin luopumisesta. Näytelmän tarinoissa rakkaus ei ole läsnä vain juhlapäivinä, vaan se näyttäytyy arjen erilaisissa tilanteissa, katseissa ja hetkissä, jolloin sanoja ei välttämättä löydy. Siitä mihin sanat loppuvat alkaa musiikki. Sen esittävät Gradian muusikko-opiskelijoista koottu lauluyhtye.

Esityksen kesto: n. 2h 20min (sis. väliajan). Esitys alkaa klo 18.

Ennen esitystä tarjolla glögiä ja joulutorttuja Villa Ranan kahviossa sekä tutustutaan muihin Jyväskylän seudulla asuviin takulaisiin.

Iltaa luotsaamassa on Jyväskylän takulaisten alueyhteyshenkilö Suvi Lindell-Mäkelä.

Huom! Villa Ranan pihassa ei ole yleisöparkkipaikkoja. Yliopiston päärakennuksen pihassa ja Seminaarinkadun varressa on aikarajoitettuja ilmaisia parkkipaikkoja. Lähin parkkihalli on P-Cygnaeus, Vapaudenkatu 35.

Lisätietoja: Vilja Byström, vilja.bystrom@taku.fi, 040 561 8967