Palkkaneuvonta

Kaipaatko apua sopivan palkkatoiveen määrittämiseen? TAKU tarjoaa jäsenilleen alakohtaista neuvontaa ja tarvittaessa apunasi ovat Akavan Erityisalojen juristit.

TAKU palkkaneuvonta

TAKUn toimisto auttaa mielellään määrittelemään sopivan palkkatoiveen ja valmistautumaan palkkaneuvotteluihin.

Tunnemme kulttuurialan asiantuntijoiden työelämän sekä työsuhteiden monimuotoisuuden, joten saat aina täsmällisiä vinkkejä.

Ota yhteyttä!

 

career_story_claire_d_nologo

"TAKUn palkkaneuvonta oli asiantuntevaa ja nopeaa. Sain saman päivän aikana vastauksia, jotka auttoivat eteenpäin."

Claire Delhom
vastaava tuottaja, TAKUn jäsen

Vähimmäispalkkasuositukset

Taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden vähimmäispalkkasuositukset löydät verkkosivuiltamme. Huomaathan, että kyse on vähimmäissuosituksista: suosittelemme lähestymään palkkaneuvotteluja rohkeasti omaan osaamiseesi luottaen ja sen reilusti hinnoitellen. Tutustu vähimmäispalkkasuosituksiin!

Lakipalvelut

Joskus työelämässä vastaan tulee vaikeita kysymyksiä. Tarvittaessa jäsentemme apuna ovat Akavan Erityisalojen juristit, tutustu.

Työehtosopimuksiin ja palkan määräytymiseen liittyvää palkkaneuvontaa antavat kyseisen työnantajasektorin juristit ja neuvottelupäälliköt. Katso lisää.

 

Tukea hinnoitteluun

Tarjoamme taide- ja kulttuurialan yksityisyrittäjille ja freelancertyötä tekeville neuvoa työn hinnoitteluun henkilökohtaisesti, mutta hyötyä on myös valmiista palkkiosuosituksista.

Katso palkkiosuositukset.

Katso kaikki jäsenpalvelut ja -edut.