Yhteistyö opiskelija- ja ainejärjestöjen kanssa

TAKUn yhteistyökumppaneita yliopistokentällä ovat mm. kulttuurintutkimuksen, taiteiden tutkimuksen, kirjallisuuden, taidehistorian, kuvataidekasvatuksen, kuvataiteen, visuaalisen viestinnän ja muotoilun opiskelija- ja ainejärjestöt. Ammattikorkeakoulukentällä teemme yhteistyötä mm. kulttuurituotannon, muotoilun ja kuvataiteen opiskelijajärjestöjen kanssa. 

Yhteistyön kautta tunnemme alan opiskelijoiden tarpeet, opiskelun erityispiirteet sekä kehityksen.

Tuemme myös erilaisia opiskelijatuotantoja, tapahtumia, opiskelijoiden järjestämiä seminaareja ja julkaisuja (kuten ainejärjestölehti). Haalarimerkkejä emme valitettavasti rahoita. Rahallinen tukemme on verrannollinen järjestön kokoon, pyydetyn tuen muotoon ja TAKUn saamaan näkyvyyteen (esim. järjestön nettisivuilla, somekanavissa, tuetussa tapahtumassa tai julkaisussa). Tukisummat vaihtelevat yleensä n. 50-300 euron välillä.

Hae järjestöllesi tukea tällä lomakkeella. Huom. järjestön täytyy voida laskuttaa TAKUa sovitusta sponsorointisummasta.

Lataa mallilasku (PDF) ja tee sen pohjalta lasku oman järjestösi tiedoilla.
Lähetä lasku: vilja.bystrom@taku.fi

Lähetämme mielellämme TAKUn haalarimerkkejä ja muuta materiaalia (kyniä, karkkiaskeja, läppärin kamerasuojia, post it -lappuja) opiskelijajärjestöille.

Kysyttävää?

Olethan yhteydessä yhteisösuunnittelija Vilja Byströmiin kaikissa TAKUn opiskelijatoimintaan ja yhteistyöhön liittyvissä kysymyksissä. Lähetä sähköpostia, soita tai kirjoita viestiä WhatsApissa.

vilja.bystrom@taku.fi
p. 040 516 8967