Olen humanisti -kampanja tulee taas - kerro meille tarinasi!

13.5.2020

 

http://taku.web30.neutech.fi/site/wp-content/uploads/2017/05/cropped-taku_favicon.png

Etsimme humanistitaustaisia jäseniämme esiteltäväksi Olen humanisti -kampanjamme, joka jatkuu jälleen syksyllä. Mitä hyötyä tai mahdollisia haasteita humanistisesta koulutustaustasta tai tutkinnosta on juuri sinulle ollut urallasi?

Olen humanisti -kampanjan tavoitteena on lisätä tietoa humanistisista aloista ja parantaa humanististen tutkintojen arvostusta työmarkkinoilla. Kampanjaan liittyvissä uratarinoissa avataan, miten erilaisille aloille ja moniin erilaisiin tehtäviin humanististen tieteiden tutkinnolla voi työelämässä sijoittua. Aiempiin Olen humanisti -kampanjan sisältöihin voit tutustua Facebookissa ja Instagramissa. #olenhumanisti.

Haluatko osallistua omalla tarinallasi vuoden 2020 kampanjaan? Esittelysi kuvan kera voit jättää täällä 31.5. mennessä.

Olen humanisti -kampanjan järjestävät TAKUn lisäksi Akavan Erityisalat, Kieliasiantuntijat, Museoalan ammattiliitto MAL ja Specia - Asiantuntijat ja esihenkilöt.

Olen humanisti: banneri