TAKUn toimistoyhteisö on sitoutunut WWF:n Green Office ympäristöohjelman toimintaperiaatteisiin. 

Green Office on toimistoille tarkoitettu ympäristöpalvelu, jonka tavoite on luonnonvarojen säästäminen ja kestävien kulutustapojen edistäminen. WWF kannustaa Green Office -järjestelmässä mukana olevia organisaatioita olemaan esimerkillisiä ekotehokkaiden ratkaisujen ja ympäristömyönteisten toimintamallien toteuttamisessa työpaikoillaan.

Toimitiloillemme on laadittu Green Office -ympäristöohjelma ja henkilöstömme on sitoutunut noudattamaan Green Office -kriteerejä. Tavoitteenamme on tiedostaa ja ottaa huomioon ympäristönäkökohdat jokapäiväisessä toiminnassamme.

vehreä metsä

Green office -toimintaperiaatteet myös työpaikallesi?

"Haluamme kutsua myös jäsenemme mukaan viemään ympäristömyönteisyyttä omille työpaikoilleen. Ympäristökuormituksen vähentäminen ja ilmastonmuutoksen hillitseminen ovat meidän kaikkien yhteinen tehtävämme. Jos tarpeeksi moni sitoutuu muuttamaan toimintatapojaan, pieniltäkin tuntuvilla arkisilla valinnoilla on lopulta iso merkitys", toteaa TAKUn toiminnanjohtaja Nea Leo.

Kannustamme sinua tutustumaan WWF:n Green Officeen ja ottamaan asia puheeksi työpaikallasi! Näin voit olla mukana viemässä ympäristömyönteisyyttä työyhteisöösi.

 

WWF Green Office toimii TAKUssa välineenä, jonka avulla pienennämme työpaikkamme hiilijalanjälkeä ja käytämme luonnonvaroja viisaasti.