Vastaa kyselyyn ja auta meitä tuottamaan tutkimustietoa koskien häirintää ja epäasiallista kohtelua taide- ja kulttuurialan työelämässä.

Anonyymiin kyselyyn vastaaminen on mahdollista suomeksi ja englanniksi - ja se vie vain 15 minuuttia. Vastaa 31.3. mennessä >>

Tämän opinnäytetyön tavoitteena on selvittää taide- ja kulttuurialan ammattilaisten kokemuksia epäasiallisesta kohtelusta ja häirinnästä. TAKU on laatimassa toimintaohjeita epäasiallisen kohtelun ja häirinnän kohtaamiseen. Kyselyn ja yhteistyöopinnäytteen tuloksia hyödynnetään taustamateriaalina ohjeiden laatimisessa sekä muussa aiheeseen liittyvässä edunvalvonnassa. Vastauksesi ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida yhdistää yksittäiseen vastaajaan.

Tutkimusta täydennetään haastatteluilla

Tutkimuksen tietoja täydennetään vapaaehtoiseksi ilmoittautuneiden haastatteluin. Jos sinun on mahdollista osallistua lyhyeen haastatteluun, pyydämme yhteydenottoa: meri.jaakola(at)taku.fi

Opinnäyteyhteistyö Taideyliopiston kanssa

Taideyliopiston maisteriopiskelija Meri Jaakola tekee tutkimuksen opinnäytetyönään (Arts Management, University of the Arts/ Sibelius Academy).