Tule mukaan yhteisöömme – hae TAKUn alueyhteyshenkilöksi!

Jos haluat verkostoitua taide- ja kulttuurialan ammattilaisten kesken ja kehittää yhteisöllisyyttä alueellasi, niin osallistu TAKUn toimintaan alueyhteyshenkilönä. TAKUn alueyhteyshenkilöhaku on nyt auki.

 

Kiinnostaako sinua osallistua ammattijärjestösi toimintaan ja tutustua oman alueesi taide- ja kulttuurialan ammattilaisiin ja asiantuntijoihin? Jos vastasit kyllä, niin haethan mukaan TAKUn alueyhteyshenkilöksi kaksivuotiselle kaudelle vuosiksi 2022-2023.

Alueyhteyshenkilönä toimiminen on loistava tilaisuus tutustua paikallisiin taide- ja kulttuurialan asiantuntijoihin ja nostaa esiin paikallisia taide- ja kulttuurialan työelämään liittyviä edunvalvonnallisia kysymyksiä. Alueyhteyshenkilönä toimit yhteistyössä TAKUn aluetoiminnasta vastaavan työntekijän kanssa. Tehtävänäsi on ideoida yhteisöllisyyttä ja verkostoitumismahdollisuuksia lisäävää toimintaa alueellasi sekä tehdä TAKUa näkyväksi oman alueesi jäsenistölle.

TAKUn alueellinen toiminta Joensuussa, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja Turussa kerää yhteen paikalliset kulttuuriammattilaisten verkostot. Tulevalla kaksivuotiskaudelle haussa on alueyhteyshenkilöt myös Tampereen seudulle ja pääkaupunkiseudulle.

Maksamme alueyhteyshenkilöksi valituille vuosittaisen korvauksen ja katamme toiminnasta aiheutuvat kulut. Jos innostuit, niin lähetä hakemuksesi TAKUlle 30.10. mennessä. >>

Lue lisää TAKUn aluetoiminnasta>>

Kuvassa TAKUn Rovaniemen alutoimintaan osallistuvia

Lisätietoja:
Mari Kettunen, mari.kettunen@taku.fi, p. 044 777 8679