TAKU: ASK logo

Tutustu ohjelmaan

13:00

Tervetulosanat

Tästä alkaa ihana päivä! Yleisön tervetulleeksi toivottaa TAKUn toiminnanjohtaja Nea Leo. Tapahtuman juontaa Susani Mahadura.

13:10: Key note

Anniina Virtanen: Palautumisesta virtaa arkeen

Miksi omasta palautumisesta kannattaa kiinnostua myös intohimotyössä? Annina Virtanen avaa näkökulmia taide- ja kulttuurialan asiantuntijatyön kuormitustekijöihin sekä siihen, millaisilla keinoilla palautumista voi tukea. Olet arvokas ja ainutlaatuinen, pidä huoli jaksamisestasi!

14:00

Laura Köönikkä: Kasvata voimavarojasi itsetuntemuksella

Valitse sinua kiinnostava valmentava koulutus klo 14 alkaen, valittavana on kaksi vaihtoehtoa. Vaihtoehto A, aiheena itsetuntemus:

Tunnistatko omat vahvuutesi taide- ja kulttuurialan asiantuntijana? Miten voit kasvattaa itsemyötätuntoa ja itsesi arvostamista? Entä kuinka voit asettaa työllesi rajoja, mikä riittää? Entä voisiko itsekritiikki olla ystäväsi?

Kukin osallistuja pohtii omakohtaisesti työrooliaan ja saa mahdollisuuden oivaltaa uutta itsestään. Tervetuloa mukaan!

14:00

Paula Helle: Hyvinvointia työntekijäkokemukseen vaikuttamalla

Valitse sinua kiinnostava valmentava koulutus klo 14 alkaen, valittavana on kaksi vaihtoehtoa. Vaihtoehto B, aiheena työntekijäkokemus:

Mistä hyvä työntekijäkokemus muodostuu? Mikä on organisaation toimintatapojen ja rakenteiden merkitys työhyvinvoinnin kannalta? Entä kuinka näitä toimintatapoja ja rakenteita voisi kehittää? Tämä valmentava koulutus tarjoaa suoraan työn arkeen sovellettavia työkaluja!

15:30

Kahvitauko

Tauolla ehdit tavata kollegoitasi sekä tutustua näytteilleaseittajien ständeihin. Näytteilleaseittajina ovat Työterveyslaitos, HelsinkiMissio ja Taideyliopisto.

16:00: Paneelikeskustelu

Teemana: Mielen hyvinvointi ja toimiva työkulttuuri

Päivä huipentuu keskusteluun, jossa monipuolista näkemystä kartuttaneet taide- ja kulttuurialan asiantuntijat kertovat parhaat alalla koetellut näkökulmat ja kokeillut käytännöt, mm.:

Mikä on työkulttuurissa oleellisinta tuloksellisen tiimityön ja mielen hyvinvoinnin kannalta? Millä tavoin työkulttuuria ja ilmapiiriä voi kehittää?  Miten käytännöt johdetaan konkretiaksi saakka?

Keskustelijoina:

Mari Hatakka, toimitusjohtaja, Tavastia-klubi.
Nina Toppila, toimitusjohtaja, Taidehalli.
Marianna Lehtinen, kulttuuripalvelupäällikkö, Tampereen kaupunki

Moderaattorina Susani Mahadura

16:45

Kuohuviiniä ja verkostoitumista

Miten onnistunut päivä on mukava päättää? No tietenkin nostamalla malja yhdessä! Vietetään mukava hetki kollegoiden kesken ja jaetaan intoa sekä inspiraatiota työarkeen.

TAKU: ASK logo

Ajankohta

Perjantai 17.5.2024
Kello 13.00–17.30

Paikka

Helsingin Kulttuuritalo,
Sturenkatu 4, 00510 Helsinki