TAKU mukana Linko × Dare to Learn Hackathonissa

Haluatko kokeilla siipiäsi palvelumuotoilussa? Onko sinulla ideoita uusien jäsenten palvelukokemuksen kehittämiseksi?

TAKU ry on muiden ammattijärjestöjen mukana haasteenasettajana Dare to Learn -oppimisfestivaalin yhteydessä järjestettävässä Linko x Dare to Learn Hackathonissa 4.–6.9. Kaapelitehtaalla.

Mikä on hackathon?
Hackathon on kolmen päivän innovointitapahtuma, jossa osallistujat luovat 2–5 hengen tiimeissä konseptitason ratkaisuja eri yritysten ja organisaatioiden asettamiin haasteisiin. Ohjelmassa myös keynotena Outi Sivonen ja Yrjö Engeström sekä työpajoissa aiheina muun muassa web design ja pitchaus.

Miksi osallistua?
Osallistujat pääsevät hyödyntämään ja oppimaan esiintymis- ja tiimitaitoja sekä saavat kokemusta palvelumuotoilusta ja markkinoinnista. Osallistumisesta saa todistuksen. Parhaat tiimit palkitaan 2000 eurolla ja pääsevät jatkokehitykseen. Lisäksi voittajat pääsevät esittelemään tuotoksensa Dare to Learnin tuhatpäiselle yleisölle.

Ammattijärjestöjen haaste:
Ammattijärjestö toimii jäsenten oikeudenmukaisen työelämän puolesta. Haemme ratkaisuja jäsenen palvelukokemukseen liittymistilanteessa. Haastamme löytämään uudenlaisia ratkaisuja ammattijärjestön sisältöihin, välineisiin ja palveluihin, joiden kautta jäsenyydestä kiinnostutaan. Arvioimme ratkaisun selkeyttä, tehokkuutta ja houkuttelevuutta. Ammattijärjestöjen lisäksi haasteensa asettavat myös Microsoft ja Sanoma Pro.

Kuka voi osallistua?
Dare to Learn -oppimisfestivaali ja Linko-hackathon on suunnattu kaikille oppimisesta ja kehittämisestä kiinnostuneille ammatista ja koulutustaustasta riippumatta. Ammattijärjestöjen haaste on sovellettavissa moniin eri konteksteihin, eri työpaikkoihin ja ammattialoihin.

Liput alkaen 6 euroa (kaksi yhden hinnalla koodilla LINKOFRIEND) sisältäen ruokailut ja keskiviikon lipun Dare to Learniin.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.linkossa.fi/linkoxdare

#linkohackathon #linkoxdare #daretolearn

Lue lisää
Vilja

Vilja Byström on TAKUn yhteisösuunnittelija