Uramuotoilu

25loka15:3019:00Uramuotoilu

Aika

(Torstai) 15:30 - 19:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: torstai 25.10.2018 klo 15:30–19:00
Paikka: Jyväskylä, JAMK, Dynamon kampus, Piippukatu 2 / P2_D505 Koivuluokka (AOKK)

Uramuotoilu eli career design on luovaa palvelumuotoilun prosessia hyödyntävä käytännönläheinen menetelmä, jonka tarkoituksena on edetä askel kerrallaan kohti konkreettisia toimia oman urahaaveen tavoittelussa.

Koulutuksen aikana alotetaan työstämään jokaisen itsensä näköistä urapolkua. Osallistujat pääsevät kartoittamaan ja visioimaan omia mahdollisuuksiaan ja suuntia omalla urallaan, mutta apuna on myös koko ryhmän ideapotentiaali.

Ennen koulutusta saat pienen aloitustehtävän, joka on vain sinua itseäsi varten. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus virtuaaliseen seurantaan ja ajatusten vaihtoon.

Koulutus sopii kaikille niille, jotka etsivät joko uutta työpaikkaa, innostusta nykyiseen työhön tai harkitsevat alanvaihtoa. Vaikka nykyinen työsi olisi täysin tyydyttävää, kurssi sopii myös sinulle tulevaisuuden tavoitteiden pohdintaan.

Kouluttajana toimii Riina Virkkunen. Riina on palveluratkaisujen kehittäjä ja koulutuksen moniosaaja. Työelämän ja oman uran suunnan etsimiseen hän on saanut hyvän kosketuspinnan ammattijärjestössä työskennellessään sekä aikuiskouluttajana. Humanistitaustan lisäksi Riina on palvelumuotoilija ja draamapedagogi.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Käännösalan asiantuntijat KAJ:n ja Museoalan ammattiliitto MAL:in kanssa.

Mukaan koulutukseen mahtuu 5 TAKUn jäsentä. Lisäksi varasijoille otetaan kaksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja varasijalla oleville ilmoitetaan erikseen.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Jäsenkoulutus on maksuton mutta ilmoittautuminen sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä perjantaihin 19.10.2018 mennessä. Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 20 euron peruutusmaksun.

Lisätietoja:
Sini Myllyniemi|sini.myllyniemi@taku.fi|puh. 040 561 8967