TAKUn Kulttuurikahvit

23maalis08:3009:30TAKUn KulttuurikahvitTaide työhyvinvoinnin tukena

Aika

(Keskiviikko) 08:30 - 09:30(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: keskiviikko 23.3. klo 8.30-9.30
Paikka: Zoom (linkki lähetetään sähköpostilla kaikille ilmoittautuneille)

Kaipaatko keskustelua ja ajatustenvaihtoa taide- ja kulttuurialan kysymyksistä? Sukellamme tasaisin väliajoin alan ajankohtaisiin teemoihin TAKUn Kulttuurikahvien merkeissä! Tervetuloa mukaan!

Maaliskuussa keskustelemme taiteesta työhyvinvoinnin elementtinä. 
Työelämän muutoksessa puhutaan paljon luovuudesta taitona ja voimavarana. Mitä taide voi tarjota työhyvinvoinnin kehittämiseen? Millaisia uusia työllistymismahdollisuuksia ala avaa taiteilijoille? Vieläkö teema herättää pelkoja taiteen välineellistämisestä?

Aiheeseen meidät johdattaa osallistavan ja soveltavan taiteen asiantuntija, väitöskirjatutkija ja TAKUn hallituksen jäsen Niina Oinas. Niina kertoo meille Lapin yliopiston toteuttamasta pilottihankkeesta, jossa on kehitetty taidetyöpajoja työhyvinvoinnin elementiksi. Pilottihankkeessa yhteistyöorganisaatiot ovat tulleet sosiaali- ja terveysalalta.

Mukana keskustelemassa on myös taiteilija-kehittäjä Krista Petäjäjärvi, jonka työn keskiössä ovat taiteen mahdollisuudet työelämän organisaatioissa, kestävässä kehityksessä ja yhteiskunnallisessa muutoksessa. Krista työskentelee asiantuntijana Northern Dimension Partnership on Culture NDPC:ssä ja on jatko-opiskelijana Lapin yliopistossa. 

Kulttuurikahvi-hetkissä myös osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä aiheesta livenä tai ennakkoon. 

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, eikä edellytä TAKUn jäsenyyttä. Kutsu siis seuraksi myös kollegasi ja kaverisi!

Ilmoittaudu mukaan 21.3. mennessä tällä lomakkeella.

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Lisätietoja:

Nea Leo | nea.leo@taku.fi | puh. 044 066 4800
Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry