TAKUn Kulttuurikahvit: Digitaaliset toimintamallit luovan alan kentällä

Kaipaatko keskustelua ja ajatustenvaihtoa taide- ja kulttuurialan kysymyksistä? Sukellamme alan ajankohtaisiin teemoihin suosittujen TAKUn Kulttuurikahvien merkeissä! Tammikuussa (31.1.2024) aiheena on digitaalisten toimintamallien mahdollisuudet taide- ja kulttuurialalla.

Millaista muutosta digitaaliset toimintamallit voivat tuottaa luovan alan kentälle? Miten digiratkaisut tulisi huomioida organisaation toiminnassa?
Miten siirrytään manuaalisesta tuotteistamisesta ja välitystoiminnasta digitaaliseen? Millainen on digimyynnin merkitys luovan alan toimijoille nyt ja tulevaisuudessa?

Case-esimerkkinä Espoossa Kulttuurin edistäminen ja kumppanuudet -palvelualueella toteutettu pilotti kulttuurihyvinvointipalveluiden digitaalisesta välittämisestä.

Alustajana teknologiayritys Gigle Oy:n toimitusjohtaja ja toinen perustaja Inkeri Borgman, jolla on 15 vuoden kokemus luovilta aloilta tuottajana ja kehittäjänä.

TAKUn Kulttuurikahvit: Digitaaliset toimintamallit luovan alan kentällä.

Aika: keskiviikko 31.1.2024 klo 8.30-9.30
Paikka: Zoom-webinaari

Ilmoittaudu tiistaihin 30.1. klo 16 mennessä >>

Tilaisuus on kaikille avoin, eikä edellytä TAKUn jäsenyyttä. Pyydämme kuitenkin ennakkoilmoittautumista, sillä osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Kuka? Inkeri Borgman on erikoistunut toimimaan luovan alan, liiketalouden ja digitalisaation rajapinnoilla. Oman yrityksensä kautta hän kehittää teknologiaa luovan alan palveluiden välittämiseen.

Inkeri on kouluttanut tuotteistamisesta ja myynnistä mm. Taideyliopistolla, Humakissa ja Taikella sekä puhunut mm. digitalisaation ja ansaintamallien teemoista eri tilaisuuksissa. Koulutukseltaan hän on musiikin maisteri  ja kulttuurituottaja. Juuri nyt hän suorittaa harrastuksenaan kauppatieteiden maisterin tutkintoa Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa.

Mistä sinä haluaisit keskustella seuraavaksi?

Mistä sinä haluaisit keskustella seuraavilla TAKUn Kulttuurikahveilla? Ehdota meille aihetta tai inspiroivaa puhujaa sähköpostitse taku@taku.fi.

Aiemmin olemme käsitelleet mm. seuraavia teemoja:

  • Mitä kertoo taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden palkkadata? (29.11.2023)
  • Mielen hyvinvointi osana työkykyä (21.11.2023)
  • Työharjoittelujen hyvät käytännöt taide- ja kulttuurialoilla (19.4.2023)
  • Taide- ja kulttuurialan liiketoimintamahdollisuudet ja niiden rahoitus (14.2.2023)
  • Itsensätyöllistäjien ja monityöläisten työttömyys- & sosiaaliturva (1.2.2023)
  • Taide- ja kulttuurialojen yliopistokoulutuksen resurssipula (3.11.2022).
  • Epäasiallinen kohtelu työelämässä (18.5.2022)
  • Taide työhyvinvoinnin tukena (23.3.2022)
  • Kohti yhdenvertaisempaa musiikkialaa: artistituotannon rooli muutoksessa (27.10.2021)
  • Suomalaisen työelämän kansainvälisyyden edistäminen sekä kansainvälisten osaajien työmarkkina-aseman parantaminen (14.4.2021)
  • Työnantajan vastuullisuus (17.3.2021)
  • Kuntavaalien kulttuuriteemat (17.2.2021)

Lämpimästi tervetuloa. Nähdään Kulttuurikahveilla!