Mistä apua

TAKU hallitusseminaari 2017

Jäsentietojen päivitys ja jäsenmaksuasiat

Akavan Erityisalojen jäsensihteerit palvelevat sinua mm. jäsentietojen päivitykseen ja jäsenmaksuasioihin liittyvissä kysymyksissä. Jäsensihteerit tavoitat parhaiten puhelimitse tai sähköpostitse. Katso yhteystiedot täältä.

Arvo on Akavan Eritysalojen uusi jäsenpalvelurobotti, joka on palveluksessasi kellon ympäri ja vastaa useimmin kysyttyihin peruskysymyksiin; näihin kuuluvat esimerkiksi jäseneksi liittyminen ja jäsenmaksuasiat.

Palkkaus- ja työsopimusasiat

Työelämässäkään ei kaikki mene aina suunnitelmien mukaan. Ongelmatilanteissa TAKUn jäsenillä on tukenaan oman yhdistyksen lisäksi Akavan Erityisalojen asiantuntevat laki- ja asiamiehet, jotka auttavat sinua palkkaukseen, työsuhteen ehtoihin ja työsopimusasioihin liittyvissä kysymyksissä.

Tarkemmat työsuhdeneuvonnan yhteystiedot löydät täältä.

Työttömyysturva

Ansiosidonnaista työttömyysturvaa koskevissa asioissa kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkoon. Yleisimpiin kysymyksiin voidaan vastata myös TAKUn toimistossa tai Akavan Erityisalojen jäsenpalveluissa, mutta tarkempaa tietoa esimerkiksi omasta työttömyysturvatilanteestasi saat suoraan Erkosta. Kassan sivuilta löydät myös yksityiskohtaiset ohjeet siitä, kuinka sinun tulee toimia, jos jäät työttömäksi.

Tarkista Erkon yhteystiedot täältä.

Luottamuksellisissa asioissa voit olla yhteydessä Erkoon suojatun verkkoasioinnin välityksellä.