Onko mielessäsi jäsenkoulutus, joka TAKUn pitäisi järjestää?

TAKU ry / 12.10.2018

Vaikuta TAKUn palveluihin

Nyt on hyvä hetki vaikuttaa siihen mitä jäsenkoulutuksia TAKU järjestää, sillä alamme toimistolla suunnitella jo kevään  2019 koulutusohjelmaa.

TAKUn jäsenistössä on monipuolisesti taide- ja kulttuurialan osaajia ja toimijoita, joiden tarpeita haluamme kuunnella. Jos sinulla on ehdotus koulutukselle ja tai olet huomannut tarvetta lähialueellasi jollekin tietylle jäsenkoulutukselle, niin kerro siitä meille!

Voit lähettää koulutustoiveesi ja lisätietoja tämän kyselyn kautta tai sähköpostitse osoitteeseen sini.myllyniemi@taku.fi.

TAKUn tilaisuuksista sanottua

Koulutus: LinkedIn ja Social Selling
"Oli todella ihana ja asiapitoinen koulutus, joka pisti ajattelemaan syvällisemminkin omaa osaamistaan ja urasuuntautumistaan. Esitys oli selkeästi rakennettu ja sisälsi oivallisia käytännön vinkkejä. Oli ihana, että koulutuksessa pureuduttiin myös syvällisemmin osaamiskysymyksiin ja osallistujat saivat "avautua" halutessaan - kuitenkin sopivissa määrin, eli se vienyt aikaa pois itse asiasta. Iso kiitos mukavasta päivästä!"

Koulutus: Asiantuntijatyön hinnoittelu
"Hyvällä asenteella vedetty koulutus, esimerkit toimi ja hyvin linkkejä/tietoa välitettiin."

Koulutus: Äänenkäyttö 
"Kiva, että tehtiin paljon käytännön harjoituksia, kuten äänen avaamista, hengitysharjoituksia. Jokainen sai kouluttajalta myös henkilökohtaista palautetta äänenkäytöstä. Myös muiden saamasta palautteesta sai itse hyviä vinkkejä. Pienessä ryhmässä harjoitukset oli mukava tehdä, joten osallistujia oli sopiva määrä."
Lue lisää
Vilja

Vilja Byström on TAKUn asiantuntija