Mahtava tunnelma TAKUn syyskokouksessa ja syysseminaarissa!

3.12.2018

Lämmin tunnelma ja ennätysmäärä ehdokkaita hallitukseen

Vuoden loppu on järjestökentällä uusien luottamustoimien ja hallituksen valinnan aikaa. 23.11.201 oli TAKUn syyskokous, jossa jäsenistö valitsi uuden puheenjohtajan vuodelle 2019 ja uudet hallituksen jäsenet sekä varajäsenet kaksivuotiskaudelle 2019–2020. Syyskokouksen yhteydessä pidettiin myös seminaari, joka innoitti osallistujia vilkkaaseen keskusteluun.

Oli ilahduttavaa nähdä takulaiset poikkeuksellisen runsaslukuisia paikalla. Erityisen hienoa oli nähdä mukana paljon uusia kasvoja! Myös luottamustehtävien herättämä kiinnostus ilahdutti. Lämmin kiitos vielä kerran kaikille 15 luottamustehtäviin hakeneille!

Viikonlopun aikana saimme osallistujilta monta hyvää ideaa ja näkemystä TAKUn toiminnan kehittämiseen, jotka pyrimme parhaamme mukaan toteuttamaan! Näkökulmia ja ideoita toivomme myös jatkossa toimintamme tueksi. Olkaa yhteydessä, kuulemme teistä mielellämme. Kun takulaiset osallistuvat aktiivisesti toiminnan kehittämiseen ja ideointiin, voimme toteuttaa entistä paremmin koko TAKUn näköistä toimintaa.

Kiitos aktiivisesta keskustelusta, ideoinnista ja erityisesti mahtavasta tunnelmasta! Kiitos myös kaikille palautekyselyyn vastanneille. Saimme runsaasti kiittävää palautetta sekä syyskokouksesta että syystapaamisesta. On kiva kuulla, että tilaisuus oli hyödyllinen ja viihdyitte. Hienoa olla osa tällaista joukkoa.

 

"Ihanan lämminhenkinen kokous. Hienoa, että hallitusehdokkaita oli niin paljon, ja TAKUn toiminta selvästi kiinnostaa."

"Olipa hienoa osallistua ensimmäistä kertaa TAKUn syyskokoukseen. Tunnelma oli perinteisiin kokouskokemuksiin verrattuna lämminhenkinen ja vapautunut."

"Hieno seminaari kaiken kaikkiaan, hyvin järjestetty, paikka mielenkiintoinen ja herkullista ruokaa. Upeaa yhteisöllisyyden fiilistä!"

 

 

 

Syysseminaari, puhuja Mira Karjalainen
Syysseminaari, puhuja Mira Karjalainen
Vierailu EMMAssa Outi Pieskin Čuolmmadit-näyttelyssä
Vierailu EMMAssa Outi Pieskin Čuolmmadit-näyttelyssä
http://taku.web30.neutech.fi/site/wp-content/uploads/2017/05/cropped-taku_favicon.png
Lue lisää
Avatar

Sini Myllyniemi, TAKUn järjestökoordinaattori