TAKUssa uusi viestintäsuunnittelija

 

19.10.2020

Riikka Harmaala toimii TAKUn viestintäsuunnittelijana Mari Kettusen perhevapaan ajan 13.10. alkaen. Harmaala on mediatieteeseen suuntautunut taiteen maisteri. Lisäksi hän on suorittanut viestinnän sekä viimeisimpänä aikuiskasvatustieteen opintoja.

Harmaala on tehnyt pitkän uran viestintä- ja markkinointitehtävissä taide- ja kulttuurialalla. Samalla tutuksi ovat tulleet mm. kuvataide- , musiikki- ja teatterikentän ydinkysymykset, lukuisat työtehtävät, työntekijät sekä erilaiset työsuhteet. Verkkoviestinnän ja brändäyksen rautaisannoksen hän sai digitaalisiin ympäristöihin erikoistuneen mainostoimiston senior content designerina ja sittemmin hän toimi freelancerina yhteistyössä visuaaliseen viestintään erikoistuneen toimiston kanssa.

”Minua kiinnostaa TAKUn vaikuttavuuden ja jäsensuhteiden viestinnällinen kehittäminen. Odotan, että saan tuottaa TAKUn jäseniä voimaannuttavia, inspiroivia sekä palvelevia sisältöjä verkkosivuille ja luoda yhteisöllisyyttä sosiaalisen median kautta. Olen myös valtavan innostunut taiteen ja kulttuurin aseman parantamisesta yhteiskunnassamme, koska mielestäni sillä on vahva yhteys positiivisen tulevaisuuden rakentamiseen yleisesti ottaen.”

Jos haluat olla yhteydessä Riikkaan, tavoitat hänet osoitteesta riikka.harmaala@taku.fi.

riikka_harmaala
http://taku.web30.neutech.fi/site/wp-content/uploads/2017/05/cropped-taku_favicon.png
Lue lisää
Riikka

Riikka on TAKUn viestintäsuunnittelija