Nea Leo TAKUn toiminnanjohtajaksi

19.6.2018

Yhteiskuntatieteiden maisteri Nea Leo on nimitetty TAKU ry:n toiminnanjohtajaksi. Hän siirtyy tehtävään Taiteen edistämiskeskuksen erityisasiantuntijan tehtävistä.

Nea Leo on työskennellyt aiemmin muun muassa projektipäällikkönä taiteen tiedotuskeskusten yhteisessä tuottajien kansainvälistymis-, johtamis- ja liiketoimintaosaamista kehittäneessä EU-hankkeessa. Lisäksi hän on toiminut Hämeen ELY-keskuksessa työllisyyspoliittisten ja EU-hankkeiden rahoituksen sekä seudullisten yrityspalvelujen ja alkavien yrittäjien osaamisen kehittämisen parissa.

”TAKU tekee taide- ja kulttuurialan ammattilaisten edunvalvojana hyvää ja ansiokasta työtä, jota on ilo päästä jatkamaan. Odotan innolla, että voimme yhdessä takulaisten kanssa kehittää TAKUa liittona, joka vastaa jäsenistönsä muuttuviin tarpeisiin, vahvistaa alan ammattilaisten työn arvostusta ja tuo esiin heidän monipuolista osaamistaan.”

Toiminnanjohtajaksi haki 39 ansioitunutta kulttuurialan toimijaa, joita kaikkia TAKUn hallitus kiittää mielenkiinnosta tehtävää kohtaan. Nea Leo aloittaa TAKUn toiminnanjohtajana 1.9.2018.

Lisätiedot:
Nea Leo, p. 041 502 0279
Mari Lankinen, TAKUn hallituksen puheenjohtaja, p. 050 581 6756

 

Kuvaaja: Viivi Seirala

 

 

 

http://taku.web30.neutech.fi/site/wp-content/uploads/2017/05/cropped-taku_favicon.png
Lue lisää
Vilja

Vilja Byström on TAKUn asiantuntija