TAKU etsii viestintäsuunnittelijaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

2.9.2020

Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry etsii

VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA

   toteuttamaan ja kehittämään TAKUn viestintää.

TAKUssa tapahtuu paljon, joten siitä on tärkeä myös viestiä kiinnostavasti ja oikeaan aikaan oikeille ihmisille.

Viestintäsuunnittelijana tuotat monipuolisesti yhdistyksemme viestinnän sisältöjä aina vaikuttajaviestinnästä ja kampanjoista kuukausittaiseen jäsenkirjeeseemme, ylläpidät ja kehität verkkosivustoamme sekä muita viestinnän kanaviamme. Meille on tärkeää, että osaat viestiä kiinnostavasti kaikille eri kohderyhmillemme. Työyhteisömme on pieni, joten tehtäväsi tulee sisältämään viestintätehtävien ohella myös jonkin verran muita yhdessä sovittavia (esimerkiksi jäsentapahtumiin ja -tilaisuuksiin liittyviä) tehtäviä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa työkokemusta viestintätehtävistä. Hallitset viestinnän kanavat monipuolisesti. Olet taitava, nopea ja tarkka viestijä ja hallitset hyvin verkkoviestinnän ja eri sosiaalisen median kanavat.

Sinulla on aktiivinen ja itsenäinen ote työhön. Olet kiinnostunut taide- ja kulttuurialasta ja ammattijärjestötoiminnasta. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi, opit nopeasti uutta, olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on erinomaiset projektinhallintataidot.

Luemme eduksi sujuvan ruotsin kielen taidon ja visuaalisen viestinnän ymmärryksen ja osaamisen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työnkuvan, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä, hyvät työsuhteen ehdot ja edut, joustavan työajan, kivat työtilat Helsingin keskustassa ja mukavan työyhteisön.

Tehtävä edellyttää jonkun verran matkustamista ja ilta- ja viikonlopputyötä.

Työsuhde on perhevapaan sijaisuus, joka alkaa 19.10.2020 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 30.9.2021 saakka.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-liitetiedostona osoitteeseen hakemukset@taku.fi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 16.9.2020 klo 16.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Nea Leo, p. 044 066 4800
Tiedustelut 7.9. klo 10–12 tai 11.9. klo 13–15.

kuvassa on tietokone, kännykkä, kuulokkeet ja viherkasvi

TAKU on taide- ja kulttuurialalla työskentelevien ja alalle opiskelevien akavalainen ammattijärjestö ja alansa alansa asiantuntija työelämän kysymyksissä. Lähes 3500 jäsenen TAKU on Akavan Eritysalojen jäsenjärjestö.

http://taku.web30.neutech.fi/site/wp-content/uploads/2017/05/cropped-taku_favicon.png
Lue lisää
Nea Leo

Nea Leo, TAKUn toiminnanjohtaja