TAKU etsii tiimiinsä järjestöasiantuntijaa

13.12.2018

TAKU etsii viestinnästä ja jäsenpalveluiden kehittämisestä vastaavaa järjestöasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

TAKU on taide- ja kulttuurialalla työskentelevien ja alalle opiskelevien akavalainen ammattijärjestö. TAKU on alansa asiantuntija työelämän kysymyksissä. Lähes 3600 jäsenen TAKU on Akavan Eritysalojen jäsenjärjestö.

TAKUn viestinnästä vastaavana järjestöasiantuntijana tehtäviisi kuuluu järjestön viestintä ja sen kehittäminen. TAKUssa tapahtuu paljon, joten siitä on tärkeä myös viestiä oikeaan aikaan oikeille ihmisille.

Monipuolinen tehtävänkuva sisältää muun muassa sisällöntuotantoa eri kanaviin, verkkosivuston ja muiden viestintäkanavien ylläpitoa ja kehittämistä sekä mediaseurantaa. Vastaat TAKUn viestintäsuunnitelmasta ja osaat viestiä kiinnostavasti eri kohderyhmille jäsenistä valtakunnan vaikuttajiin.

Viestintätehtävien lisäksi tehtävään kuuluu TAKUn jäsenpalvelukokonaisuuden kehittäminen sekä erilaisten jäsentapahtumien ja -tilaisuuksien suunnittelu ja toteutus yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, aiempaa työkokemusta viestintä- ja kehittämistehtävistä sekä erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus-, tekstin- ja sisällöntuotantotaitoja. Hallitset viestinnän kanavat monipuolisesti. Sinulla on aktiivinen ja itsenäinen ote työhön. Olet kiinnostunut taide- ja kulttuurialasta ja ammattijärjestötoiminnasta. Puhut ja kirjoitat sujuvasti myös englanniksi.

Luemme eduksi sujuvan ruotsin kielen taidon, palvelumuotoiluosaamisen sekä kokemuksen järjestöviestinnästä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työnkuvan, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä, hyvät työsuhteen ehdot ja edut, joustavan työajan ja mukavan työyhteisön.

TAKUn toimipaikka sijaitsee Helsingin keskustassa. Tehtävä edellyttää jonkun verran matkustamista ja ilta- ja viikonlopputyötä.

Työsuhde alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika ja paikka on vakituinen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pdf-liitetiedostona osoitteeseen hakemukset@taku.fi. Hakuaika päättyy 20.1.2019.

 

Lisätietoja tehtävästä

toiminnanjohtaja Nea Leo, p. 044 066 4800
Tiedustelut 18.12. klo 14–16, 19.12. klo 10–12, 14–17, 9.1. tai 17.1. klo 13–17

asiantuntija viestintä
http://taku.web30.neutech.fi/site/wp-content/uploads/2017/05/cropped-taku_favicon.png
Lue lisää
Avatar

Sini Myllyniemi, TAKUn järjestökoordinaattori