Taide- ja kulttuurialan mentorointiohjelma – kehitetään se yhdessä!

2.6.2020

 

Mentorointi voi parhaimmillaan antaa uusia näkökulmia uraan ja omien ammatillisten haaveiden toteuttamiseen sekä rohkeutta ottaa seuraava askel uralla. Mentorointi voi edistää oppimista ja osaamista sekä laajentaa ammatillisia verkostoja. Vastaa kyselyymme ja auta meitä kehittämään TAKUlle oma mentorointiohjelma.

Suunnittelemme parhaillamme mentorointiohjemaa jo työelämässä oleville taide- ja kulttuurialan ammattilaisille ja asiantuntijoille. Minkälainen TAKUn mentorointiohjelman tulisi mielestäsi olla? Minkälaisiin asioihin toivot mentoroinnin avulla saavasi vastauksia tai minkälaisiin haasteisiin etsit mentoroinnilta ratkaisua? Vastaa kyselyymme ja kerro meille, minkälaiseen mentorointiohjelmaan haluaisit osallistua!

Saamiemme vastausten perusteella lähdemme perustamaan ja kehittämään TAKUlle omaa mentorointiohjelmaa toiveidenne mukaisesti. Haku mentorointiohjelmaan avataan myöhemmin ja kerromme siitä vielä lähempänä erikseen.

Kiitos jo etukäteen vastauksestasi! Olemme otettuja siitä, että haluat olla kanssamme mukana kehittämässä palveluitamme. Kiitoksena arvomme kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken yhden Tiketin 50 euron lahjakortin elokuussa.

Kuvassa ihmiset ovat kahvitauolla.
Kujaava: Helena Kujala
http://taku.web30.neutech.fi/site/wp-content/uploads/2017/05/cropped-taku_favicon.png
Lue lisää
Mari

Mari Kettunen, TAKUn järjestöasiantuntija