Työnhaku

Oletko siirtymässä opiskeluista työelämään tai harkitsetko työpaikan vaihtoa? Oletko tällä hetkellä työtön ja kaipaat tukea työllistymiseen? Työnhakutilanteissa voit hyödyntää TAKUn ja Akavan Erityisalojen asiantuntemusta.

 

Urapalvelut

Jäsenenä voit varata ajan UP! Partnersin toteuttamasta urapalvelusta, jonka kautta saat henkilökohtaista neuvontaa CV:n ja työhakemuksen tekemiseen, urasuunnitteluun ja muihin työnhakuun liittyviin kysymyksiin. Urapalveluissa käytössäsi on myös laaja neuvoa-antavien videomateriaalien valikoima. Kirjaudu AE:n urapalveluihin täällä.

Taitava työnhakija -verkkovalmennus

Kattojärjestömme Akavan Erityisalat tarjoaa jäsenillemme urapalveluista vastaavan yhteistyökumppaninsa Up Partnersin kanssa Taitava työnhakija -verkkovalmennuksen. Valmennuksessa voit hioa työnhakutaitojasi ja työnhakuasiakirjojasi missä ja milloin vain. Valmennukseen ei ole hakuaikoja, vaan sen voi aloittaa käyttäjätunnukset saatuaan. Kurssi on avoin myös työssäkäyville jäsenillemme.

Lue lisää Akavan Erityisalojen sivuilta, kuinka TAKUlaisena pääset osallistumaan maksuttomaan Taitava Työnhakija - verkkovalmennukseen.

Alueelliset työnhakuvalmennukset

Saat tukea työnhakuusi ja työllistymiseesi myös yhteisakavalaisista alueellisista hankkeista. Hankkeiden sisältämät koulutukset, tapahtumat, webinaarit ja vertaisryhmät ovat jäsenillemme maksuttomia. Voit osallistua oman alueesi luennoille ja webinaareihin myös, jos olet työssä ja kaipaat vinkkejä johonkin työelämän käännekohtaan.

Tutustu tarjontaan Uudellamaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Lapissa ja Kainuussa, Pirkanmaalla sekä Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Olethan suoraan yhteydessä kuhunkin hankkeeseen lisätietoja ja mahdollisia todistuksia saadaksesi.