Mistä apua

TAKU hallitusseminaari 2017

Jäsentietojen päivitys ja jäsenmaksuasiat

Akavan Erityisalojen jäsensihteerit palvelevat puhelimitse 0800 135 370 (maksuton numero). Jäsensihteerien ja työsuhdeneuvonnan puhelinaika on arkisin klo 9 - 14. Sähköpostitse tavoitat jäsensihteerit osoitteesta: jasenpalvelut@akavanerityisalat.fi

Arvo on Akavan Eritysalojen uusi jäsenpalvelurobotti, joka on palveluksessasi kellon ympäri ja vastaa useimmin kysyttyihin peruskysymyksiin; näihin kuuluvat esimerkiksi jäseneksi liittyminen ja jäsenmaksuasiat.

Palkkaus- ja työsopimusasiat

Työelämässäkään ei kaikki mene aina suunnitelmien mukaan. Ongelmatilanteissa TAKUn jäsenillä on tukenaan oman yhdistyksen lisäksi Akavan Erityisalojen asiantuntevat laki- ja asiamiehet, jotka auttavat sinua palkkaukseen, työsuhteen ehtoihin ja työsopimusasioihin liittyvissä kysymyksissä.

Julkisen sektorin työsuhdeneuvonta p. 0800 135 380
Yksityisen sektorin työsuhdeneuvonta p. 0800 135 350

(numerot ovat maksuttomia, puhelinaika arkisin 9-14)

Tarkemmat työsuhdeneuvonnan yhteystiedot löydät täältä.

Työttömyysturva

Ansiosidonnaista työttömyysturvaa koskevissa asioissa kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkoon. Yleisimpiin kysymyksiin voidaan vastata myös TAKUn toimistossa tai Akavan Erityisalojen jäsenpalveluissa, mutta tarkempaa tietoa esimerkiksi omasta työttömyysturvatilanteestasi saat suoraan Erkosta. Kassan sivuilta löydät myös yksityiskohtaiset ohjeet siitä, kuinka sinun tulee toimia, jos jäät työttömäksi.

Erkon palvelunumero on (09) 7206 4343. Puhelinpalvelu on avoinna maanantaista torstaihin klo 12–15. Sähköposti: erityiskoulutettujen.tk@erko.fi

Luottamuksellisissa asioissa voit olla yhteydessä Erkoon suojatun verkkoasioinnin välityksellä.