Suosittele jäsenyyttä

Kerro nyt jäsenyydestä kaverille!

Jos TAKU olisi mielestäsi oiva valinta kollegallesi, opiskelukaverillesi tai ystävällesi, suosittele hänelle jäsenyyttämme!

Voit suositella jäsenyyttä kertomalla siitä kavereillesi henkilökohtaisesti tai lähettämällä valmiin suositteluviestin.

Kun kaverisi liittyy jäseneksi, kysymme häneltä suosittelijan nimen ja otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse (kysely tulee Akavan Erityisalojen nimellä).

Saat jokaisesta uudesta jäsenestä 50 € superlahjakortin, jota voi käyttää yli 100 liikkeeseen tai elämykseen. Joukossa on mm. matkailun, muodin ja kodintuotteiden huippumerkkejä. Kulttuurin ystävät voivat hyödyntää lahjakorttia esimerkiksi Museokortin hankinnassa.

Voit tutustua koko valikoimaan osoitteessa www.gogift.com.

Suosittele ennen juhannusta ja voita risteilylahjakortti

Jos suosittelet TAKUn jäsenyyttä kaverillesi ennen juhannusta 22.6., olet mukana rentouttavan Tukholman Deluxe-risteilyn arvonnassa!

Akavan Erityisalat arpoo kolme risteilylahjakorttia. Lähtösatama on Helsinki. Viihtyisään hyttiin mahtuu 1-2 henkeä, joten voit ottaa myös kaverisi mukaan. Yhden lahjakortin arvo on 612 euroa.

Arvonnassa ovat mukana kaikki 2.5.-22.6.2018 liittyneet uudet jäsenet ja jäsenyyden suosittelijat.

Lue arvonnan säännöt

 

Jäsenyyden suosittelijan tulee itse olla jo jäsen.

Jäsenyyttä suosittelemalla olet myös mukana tukemassa vanhustyötä ja luonnonsuojelua Suomessa. Akavan Erityisalat lahjoittaa jokaisesta uudesta jäsenestä euron hyväntekeväisyyteen. Vuoden aikana kertyvä summa jaetaan tasan HelsinkiMission ja Suomen Luonnonsuojeluliiton kesken.

HelsinkiMission toiminnassa tuki ohjataan Aamukorvalle, valtakunnalliselle yksinäisten vanhusten puhelinpalvelulle.

www.helsinkimissio.fi

Suomen luonnonsuojeluliitossa lahjoitus kohdistuu suomalaisen luonnon symbolin, uhanalaisen saimaannorpan suojeluun.

www.sll.fi