Suosittele jäsenyyttä

Kerro nyt jäsenyydestä kaverille!

Jos TAKU olisi mielestäsi oiva valinta kollegallesi, opiskelukaverillesi tai ystävällesi, suosittele hänelle jäsenyyttämme!

Tänä kesänä kaikki jäsenyyden suosittelijat ja uudet jäsenet ovat mukana arvonnassa, jossa on mahdollisuus voittaa huippusuosittu turkoosin värinen Jopo-sähköpyörä (arvo 1190 €). Sähköpyöriä arvotaan kolme kappaletta.
Kampanja-aika on 24.6.-31.8.2019. Arvonnan säännöt.

Voit suositella jäsenyyttä kertomalla siitä kavereillesi henkilökohtaisesti tai lähettämällä valmiin suositteluviestin.

Kun kaverisi liittyy jäseneksi, kysymme häneltä suosittelijan nimen ja otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse (kysely tulee Akavan Erityisalojen nimellä).

Lisäksi saat jokaisesta uudesta jäsenestä 50 € superlahjakortin, jota voi käyttää yli 100 liikkeeseen tai elämykseen. Joukossa on mm. matkailun, muodin ja kodintuotteiden huippumerkkejä. Kulttuurin ystävät voivat hyödyntää lahjakorttia esimerkiksi Museokortin hankinnassa.

Voit tutustua koko valikoimaan osoitteessa www.gogift.com.

 

jopo

Jäsenyyden suosittelijan tulee itse olla jo jäsen

Jäsenyyttä suosittelemalla olet myös mukana tukemassa vanhustyötä ja luonnonsuojelua Suomessa. Akavan Erityisalat lahjoittaa jokaisesta uudesta jäsenestä euron hyväntekeväisyyteen. Vuoden aikana kertyvä summa jaetaan tasan HelsinkiMission ja Suomen Luonnonsuojeluliiton kesken.

HelsinkiMission toiminnassa tuki ohjataan Aamukorvalle, valtakunnalliselle yksinäisten vanhusten puhelinpalvelulle.

www.helsinkimissio.fi

Suomen luonnonsuojeluliitossa lahjoitus kohdistuu suomalaisen luonnon symbolin, uhanalaisen saimaannorpan suojeluun.

www.sll.fi