Suosittele jäsenyyttä

Kerro nyt jäsenyydestä kaverille!

Jos TAKU olisi mielestäsi oiva valinta kollegallesi, opiskelukaverillesi tai ystävällesi, suosittele hänelle jäsenyyttämme!

Voit suositella jäsenyyttä kertomalla siitä kavereillesi henkilökohtaisesti tai lähettämällä valmiin suositteluviestin.

Kun kaverisi liittyy jäseneksi, kysymme häneltä suosittelijan nimen ja otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse (kysely tulee Akavan Erityisalojen nimellä).

Saat jokaisesta uudesta jäsenestä 50 € superlahjakortin, jota voi käyttää yli 100 liikkeeseen tai elämykseen. Joukossa on mm. matkailun, muodin ja kodintuotteiden huippumerkkejä. Kulttuurin ystävät voivat hyödyntää lahjakorttia esimerkiksi Museokortin hankinnassa.

Voit tutustua koko valikoimaan osoitteessa www.gogift.com.

 

Suosittelemalla voit voittaa 1 000 € matkalahjakortin! 

Akavan Erityisalat arpoo kolme Aurinkomatkojen 1000 euron arvoista lahjakorttia kaikkien 1.12.2018 - 31.1.2019 liittyneiden ja jäsenyyttä suositelleiden kesken. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Lisäksi aina, kun suosittelet Akavan Erityisalojen jäsenyyttä ystävillesi ja tuttavillesi - saat jokaisesta uudesta jäsenestä palkinnoksi 50 euron arvoisen Superlahjakortin!

Jäsenyyttä suositelleet Akavan Erityisalojen henkilöjäsenet osallistuvat automaattisesti arvontaan, kun he ovat tuoneet Akavan Erityisaloihin uuden jäsenen kampanja-aikana. Lisäksi suosittelijat ovat oikeutettuja pysyviin jäsenhankintapalkintoihin (lehtien vuosikerrat, lahjakortit, museokortit).

Lue lisää arvonnasta.

 

Jäsenyyden suosittelijan tulee itse olla jo jäsen

Jäsenyyttä suosittelemalla olet myös mukana tukemassa vanhustyötä ja luonnonsuojelua Suomessa. Akavan Erityisalat lahjoittaa jokaisesta uudesta jäsenestä euron hyväntekeväisyyteen. Vuoden aikana kertyvä summa jaetaan tasan HelsinkiMission ja Suomen Luonnonsuojeluliiton kesken.

HelsinkiMission toiminnassa tuki ohjataan Aamukorvalle, valtakunnalliselle yksinäisten vanhusten puhelinpalvelulle.

www.helsinkimissio.fi

Suomen luonnonsuojeluliitossa lahjoitus kohdistuu suomalaisen luonnon symbolin, uhanalaisen saimaannorpan suojeluun.

www.sll.fi