Suosittele jäsenyyttä

Kerro nyt jäsenyydestä kaverille!

Jos TAKU olisi mielestäsi oiva valinta kollegallesi, opiskelukaverillesi tai ystävällesi, suosittele hänelle jäsenyyttämme!

Voit suositella jäsenyyttä kertomalla siitä kavereillesi henkilökohtaisesti tai lähettämällä valmiin suositteluviestin.

Kun kaverisi liittyy jäseneksi, kysymme häneltä suosittelijan nimen ja otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse (kysely tulee Akavan Erityisalojen nimellä). Jäsenyyden suosittelijan tulee itse olla jo jäsen.

Kun suosittelet jäsenyyttä nyt, voit voittaa 200 euron lahjakortin!

Saat valita itsellesi Marimekon, Scandic-hotellien ja ravintoloiden tai K-ryhmän lahjakortin. Katto-organisaatiomme Akavan Erityisalat arpoo viisi lahjakorttia.

Arvonnassa ovat mukana kaikki 15.6.- 2.8.2020 liittyneet uudet jäsenet ja jäsenyyden suosittelijat.

Lahjakortteihin ja niiden käyttöön voit tutustua tarkemmin Marimekon, Scandicin ja K-ryhmän sivuilla.
> Arvonnan säännöt

Lisäksi saat jokaisesta uudesta jäsenestä 50 € superlahjakortin, jota voi käyttää yli 100 liikkeeseen tai elämykseen. Joukossa on mm. matkailun, muodin ja kodintuotteiden huippumerkkejä. Kulttuurin ystävät voivat hyödyntää lahjakorttia esimerkiksi Museokortin hankinnassa.

Voit tutustua koko valikoimaan osoitteessa www.gogift.com.

Jäsenyyttä suosittelemalla olet myös mukana tukemassa vanhustyötä ja luonnonsuojelua Suomessa. Akavan Erityisalat lahjoittaa jokaisesta uudesta jäsenestä euron hyväntekeväisyyteen. Vuoden aikana kertyvä summa jaetaan tasan HelsinkiMission ja Suomen Luonnonsuojeluliiton kesken.

HelsinkiMission toiminnassa tuki ohjataan Aamukorvalle, valtakunnalliselle yksinäisten vanhusten puhelinpalvelulle. www.helsinkimissio.fi

Suomen luonnonsuojeluliitossa lahjoitus kohdistuu suomalaisen luonnon symbolin, uhanalaisen saimaannorpan suojeluun. www.sll.fi