Ajankohtaista

TAKU hallitusseminaari 2017

TAKUtuella palkittiin tänä vuonna kaksi opinnäytetyöntekijää

14.5.2020

TAKUtuki myönnettiin 1000 euron suuruisena kahdelle opinnäytetyön tekijälle. Lue lisää TAKUtuella palkituista ja heidän töistään.

Lue lisää

Olen humanisti -kampanja tulee taas – kerro meille tarinasi!

13.5.2020

Etsimme humanistitaustaisia jäseniämme esiteltäväksi Olen humanisti -kampanjamme, joka jatkuu jälleen syksyllä. Mitä hyötyä tai mahdollisia haasteita humanistisesta koulutustaustasta tai tutkinnosta on juuri sinulle ollut urallasi?

Lue lisää

TAKUn hallituksen jäsen esittelyssä – Gurmann

7.5.2020

Gurmann Saini kertoo taustastaan ja hänelle tärkeistä taide- ja kulttuurialan työelämän kysymyksistä.

Lue lisää

Pandemia koettelee kulttuurialaa – vaikuttamistyömme jatkuu

24.4.2020

Edunvalvontatyömme taide- ja kulttuurialaan kohdistuneen koronaiskun vuoksi jatkuu myös suuren huomion saaneen kampanjamme jälkeen.

Lue lisää

TAKUn hallituksen jäsen esittelyssä – Henna

15.4.2020

Henna Salo kertoo kiehtovasta taustastaan ja hänelle tärkeistä taide- ja kulttuurialan työelämän kysymyksistä.

Lue lisää

Koronaepidemia korostaa tarvetta turvata itsensätyöllistäjien asema lainsäädännössä

7.4.2020

Itsensätyöllistäjiä edustava ITSET-ryhmä vaatii työsuhteen suojan laajentamista työsuhteen kaltaisissa olosuhteissa työtä tekeviin. Suojan laajentaminen on koronaepidemian vuoksi entistä ajankohtaisempi, ja siihen on aikaisempaa painokkaammin sitouduttava etsimään pysyviä ratkaisuja.

Lue lisää

Hyödynnä jäsenetusi myös poikkeusaikana

2.4.2020

Muistathan, että olemme tukenasi myös epävarmoina aikoina. Olemme koonneet tähän artikkeliin tietoa eduistamme ja palveluistamme, joihin olet jäsenenämme oikeutettu. Jos et ole vielä TAKUn jäsen, voit liittyä osaksi taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden yhteisöä täällä.

Lue lisää

Tukea taide- ja kulttuurialan toimijoille – päivittyvä hyvien uutisten lista

23.3.2020

Kokosimme päivittyvän hyvien uutisten listan. Keräämme artikkeliin kootusti tietoa jo julkaistuista lisärahoituksista ja muusta avusta. Hyviä uutisia tulee koko ajan lisää, joten täydennämme listaa jatkuvasti.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset koronaviruksesta

18.3.2020

Onko työtäsi tai työkeikkojasi peruttu koronaviruksen vuoksi? Tarkista usein kysytyistä kysymyksistämme, kuinka sinun tulisi toimia.

Lue lisää

TAKU kerää tietoa koronapandemian vaikutuksista – vastaa jäsenkyselyyn 30.3. mennessä

16.3.2020

Keräämme tietoa koronapandemian vaikutuksista, jotta voimme viedä tietoa eteenpäin päättäjille ja viranomaisille.Millaisia töiden peruuntumisia ja tulonmenetyksiä pandemiatilanne on sinulle aiheuttanut? Millaiset tukitoimet auttaisivat sinua parhaiten tässä tilanteessa?Vastaa kyselyymme 30.3. mennessä.

Lue lisää