Tapahtuma-alennukset

TAKUn jäsenenä olet oikeutettu erilaisiin kulttuurialan tapahtuma-alennuksiin. Päivitämme tälle sivulle uusimmat tarjoukset. 

Lipputarjous takulaisille Etnosoi! -konsertteihin

30.10. alkava Etnosoi!-festivaali tarjoaa TAKUlaisille 15 % erityisalennuksen kaikkiin Savoy-teatterin, Malmitalon sekä Vuotalon konsertteihinsa.


Erityisalennuksen saat Savoy-teatterin, Malmitalon ja Vuotalon lipunmyyntipisteistä näyttämällä TAKUn/Akavan Erityisalojen jäsenkorttia.

Tutustu festivaaliohjelmistoon osoitteesta www.etnosoi.fi

etnosoi2015-logo

Opiskelijoille alennus Hindi Zahran konserttiin


Savoy-teatteri tarjoaa kaikille kulttuurialan opiskelijoille 10 € hintaiset liput tulevaan Hindi Zahran konserttiin Savoy-teatterissa 1.11.! Lipun saa ostettua lippuluukultamme opiskelijakorttia vilauttamalla (ei netistä).


Savoy image001


Upeaääninen folk-laulaja Hindi Zahra konsertoi ensimmäistä kertaa Suomessa 1. marraskuuta Savoy-teatterissa. Konsertti on osa uuden ylistetyn Homeland albumin kiertuetta.

Ranskalaismarokkolainen Hindi Zahra on itseoppinut multi-instrumentalisti, laulaja ja lauluntekijä. Hänen musiikissaan kuuluvat niin pohjois-afrikkalaiset juuret kuin jazz, folk ja desert blues. Zahraa verrataan niin Norah Jonesiin, Billie Holidayhin, Patti Smithiin kuin Portisheadin Beth Gibbonsiinkin. Hänen kappaleensa ovat suurimmaksi osaksi englanninkielisiä, mutta tuotannosta löytyy myös berberikielisiä kappaleita. Zahran ensimmäinen studioalbumi, Homemade, julkaistiin vuonna 2010 kuuluisalta amerikkalaiselta jazz-levy-yhtiöltä Blue Note Recordsilta. Debyyttialbumi palkittiin Prox Constantin ja the Victory of World Music palkinnoilla.

Nina Simonen tribuuttilevyn ja elokuvadebytoinnin jälkeen Zahra on tehnyt paluun oman musiikkinsa pariin. Toinen ja uusin albumi Homeland palaa marokkolaisille juurille vahvalla jazz-vaikutteella. Levyltä kuultava melankolia on Zahralle hyvin ominaista. Toinen levy onkin hieman tummempi kuin edeltäjänsä. Toisaalta Zahra luo jokaiseen kappaleeseensa aivan ainutlaatuisen ja omanlaisensa tunnelman.  Tuotanto: Savoy-teatteri


Espoon kaupunginteatteri - Breaking the Waves

Breaking the Waves -liput Takun jäsenkortilla ammattilaishintaan á 10 € (norm. 35 €)


to 12.11. klo 19

pe 13.11. klo 19BTW_pienempi

 

Seurakunnan tiukan katseen alla 70-luvun Skotlannissa elävä Bess on herkkä ja naiivi luonnonlapsi. Avioliitto reilusti vanhemman Janin kanssa on suurta rakkautta, mutta yhteisön tuomitsema. Kun Jan loukkaantuu öljynporauslautalla, on Bess valmis äärimmäisiin tekoihin rakkautensa puolesta.  Lars von Trierin kulttielokuvan pohjalta, ohjaus Mikko Kouki, rooleissa Taneli Mäkelä ja Helmi-Leena Nummela.


Varaa tarjouslippusi (max. 4 lippua per hlö) sähköpostitse 6.11. mennessä satu.ylirisku@espoonteatteri.fitai (09) 4393 388 (ma – pe klo 11-17). 

 

Espoon Kaupunginteatteri, Revontulihalli, Revontulentie 8 A, Tapiola.

http://www.espoonteatteri.fi/?page=824


Zodiakin esityksiin ammattilaishinnalla


Zodiak tarjoaa TAKUn jäsenille liput omiin esityksiinsä ammattilaishinnalla 14 €/lippu. Alennus on voimassa toistaiseksi. Alennuksen saa esittämällä TAKUn/Akavan Erityisalojen jäsenkortin.


Z logo 2012


...
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä