Ammattijulkaisut

TAKUn ja Akavan Erityisalojen lehdistä ja oppaista saat tietoosi ajankohtaiset työmarkkina-asiat sekä paljon muuta hyödyllistä faktaa.


TAKU -lehti

TAKU -lehti on Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestön jäsenlehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.  Lehdessä käsitellään ajankohtaisia työmarkkina-asioita ja ammattialan kysymyksiä. Lehdessä tiedotetaan jäsenpalveluista -ja tapahtumista sekä täydennyskoulutuksesta ja apurahoista. Lehti postitetaan kaikille TAKUn jäsenille.

TAKU-lehteä voit lukea myös verkossa.

Yhteenveto -lehti ja muut Akavan Erityisalojen julkaisut

Akavan Erityisalat julkaisee Yhteenveto-lehteä, joka postitetaan kaikille TAKU:n jäsenille. Yhteenveto-lehdessä käsitellään ajankohtaisia edunvalvontakysymyksiä ja muita työelämän ajankohtaisia asioita sekä Akavan Erityisalojen "kuulumisia". Yhteenveto sisältää myös ajantasaista tietoa jäsenpalveluista.

Akavan Erityisalojen oppaat

Akavan Erityisalat julkaisee lisäksi työelämän oppaita, joissa käsitellään keskeisiä työelämän seikkoja. Esimerkiksi yksityissektorilla ja julkisella sektorilla työskenteleville on saatavilla oma opas, johon on koottu tärkeää tietoa kyseisellä sektorilla työskenteleville. 


Työelämän oppaita on saatavilla Akavan Erityisalojen jäsenkanavalta tai  toimistosta sähköpostitse: 
eva.sirkel@akavanerityisalat.fi

...
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä