Opiskelija, tervetuloa ammattilaisten joukkoon!

20.11.2017

Kun liityt 20.-30.11.2017 välisenä aikana, palkitsemme sinut 10 € lahjakortilla Tikettiin ja TAKUn tuotepaketilla.

TAKUn jäsenyys hyödyttää sinua jo opiskelujen alkumetreiltä. Opiskelijana olet tasavertainen työssäkäyvien jäsentemme kanssa, olet tervetullut koulutuksiin ja tapahtumiin, pääset luomaan verkostoja  ja kehittämään omaa osaamistasi. Jäsenyyden ja edunvalvontamme avulla tunnet omat oikeutesi opiskelu- ja työelämässä entistä paremmin.

Jäseneksi voit liittyä vaikka et vielä olisi töissä, teet muun kuin opiskelualasi töitä tai olet vasta aloittanut opiskelun ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Opiskelijana maksat jäsenmaksua vain tekemästäsi työstä (1,3% bruttopalkasta). Maksua ei peritä Kelan etuuksista (esim. opintotuki).

Tervetuloa TAKUun - liity tästä!

 

TakuTuki valmistuvalle opiskelijalle

Keväällä 2017 ensimmäistä kertaa kahdelle opiskelijajäsenelle jaettu 250 € TakuTuki myönnetään tulevana vuonna neljälle ajankohtaiselle opinnäytetyölle. Tarkemmat ohjeet seuraa alkuvuodesta ja hakuaika on maalis-huhtikuussa.

Jäsen, muista suositella kaverille

Voit suositella TAKUn jäsenyyttä kertomalla siitä kaverillesi henkilökohtaisesti tai lähettämällä valmiin suositteluviestin.

Kaverisi liittyessä TAKUun, palkitsemme myös sinut! Jokaisesta kauttasi tulleesta uudesta jäsenestä saat valita palkinnoksi lehden vuosikerran (valintasi mukaan Fit, Koti ja keittiö tai Matkaopas) tai vaihtoehtoisesti suositun Museokortin tai lahjakortin, jolla voit valita laadukkaan tuotelahjan lukuisten vaihtoehtojen joukosta. Valikoima uudistuu jatkuvasti.

Kun kaverisi liittyy jäseneksi, kysymme häneltä suosittelijan nimen ja otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse (kysely tulee Akavan Erityisalojen nimellä). Jos tuot tämän vuoden aikana viisi jäsentä, saat lisäksi 100 euron Superlahjakortin.

 


TAKUssa on jo lähes 3600 taide- ja kulttuurialan ammattilaista. Olemme alamme asiantuntija työelämän erityiskysymyksissä. TAKU on osa Akavaa (keskusjärjestö) ja Akavan Erityisaloja, Erityiskoulutettujen työttömyyskassa ERKO vastaa jäsenten työttömyysturvasta.

Lue lisää
Vilja

Vilja Byström on TAKUn asiantuntija