LIFT lokakuussa - Save the Date

TAKU ry / 19.6.2018

Juuri nyt maailma tarvitsee yhdessä tekemistä, luovuutta ja merkityksellisiä tarinoita. LIFT yhdistää median, taiteen ja kulttuurin täysin uudella tavalla.

LIFT – New Dimensions of Media, Arts and Culture on uusi kansainvälinen ammattilaisfestari, joka toimii media-, kulttuuri- ja taidealojen sekä luovan talouden ammattilaisten tapaamispaikkana Helsingin Kaapelitehtaalla 17.-18.10.2018.

Ohjelma rakentuu kiinnostavista keynote-puheenvuoroista, paneelikeskusteluista, lyhyistä fire-side puheista, työpajoista, face2face-tapaamisista, pitchaus-kilpailuista ja iltajuhlista.

Ensimmäiset ohjelmajulkistukset

Kansainvälisen tapahtuman ohjelma on pääasiassa englanniksi, osa työpajoista ja puheenvuoroista pidetään suomeksi. LIFTin ohjelma jakautuu kahdelle päivälle joista ensimmäinen keskittyy median uusiin ilmiöihin ja toinen kulttuurin kentälle.

Ohjelmassa mukana ovat muun muassa:
Nanna Hänninen / Neemo
Westworld (HBO)

Heidi Kilpeläinen
Paola Suhonen
Perttu Pölönen
Tuija Seipell
Videokaffe

TAKUn jäsenille liput erikoishintaan

LIFT tarjoaa TAKUn jäsenille normaalilipun puoleen hintaan (vain 65 €). Tietoa jäsenhintaisen lipun ostamisesta on lähetetty jäsentiedotteessa tiistaina 19.6.

Jäsenhintaiset liput on ostettavissa 1.7. alkaen. HUOM: Jäsenyys on todistettava tapahtumaan saapuessa eli otathan TAKUn jäsenkorttisi mukaan. Alennuksen saa vain normaalihintaisesta lipusta. Siirry LIFTin lippukauppaan tästä.

Tule osaksi tapahtumatiimiä

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä taiteen, kulttuurin ja median festivaalilla? Jos kyllä, ota yhteyttä LIFTin tuottaja Raisa Karttuseen raisa.karttunen@kaapelitehdas.fi. Kaikki vapaaehtoiset opastetaan tehtäviin ennen festivaalia. Tarjolla on erilaisia työkokonaisuuksia.

Hae mukaan LIFT Pitchiin

LIFT Pitchiin valitaan 12 luovan alan innovatiivista tuote- ja palveluideaa. Valinnat tehdään kirjallisten hakemusten perusteella. Haku on auki 30.8. saakka. Lue lisää AVEKin sivuilta.

www.lifthelsinki.fi
LIFT Facebookissa
LIFT Twitterissä
LIFT Instagramissa
#LIFTHelsinki

 


LIFT - New Dimensions of Media, Arts & Culture yhdistää viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyn SULA - Sustainability and Love for Arts -tapahtuman ja Ylen Media Digital Summitin!

LIFTin toteuttavat yhdessä Yle, Kiinteistö Oy Kaapelitalo, Helsingin kaupunki, AVEK, TAIKE, TAKU ry, Sun Effects, Creative Finland and AGMA Agents and Managers in Creative Industries.

 

Lue lisää
Vilja

Vilja Byström on TAKUn asiantuntija