KUTU Päivät syyskuussa: TAKU mukana työhyvinvointia käsittelevällä puheenvuorolla ja  CV-klinikalla

12.8.2019

 

TAKU on mukana tukemassa ja toteuttamassa syyskuussa järjestettäviä valtakunnallisia kulttuurituottajien päiviä Jyväskylässä 16.-17.9. Tapahtuma kokoaa yhteen julkisen sektorin kulttuurityötä tekevät ihmiset, joiden työnkuvaan kuuluu kulttuuripalveluiden suunnittelu ja toteuttaminen. TAKU tarjoaa seminaarin osallistujille puheenvuoron kulttuurituottajien työhyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta sekä toteuttaa CV-klinikkaa KUTU loungessa.

Kaksipäiväinen seminaari järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. TAKUn toiminnanjohtaja Nea Leo toteaa, että TAKUlle on erityisen tärkeää olla mukana KUTU Päivillä heti alusta alkaen, koska jäsenistöstämme moni työskentelee kulttuuritehtävien parissa kunnissa ympäri Suomen.

"Haluamme olla mukana kohtaamassa alamme ammattilaisia, kuulemassa kulttuurikentän ajankohtaisista tarpeista ja tarjoamassa oman osaamisemme kautta välineitä kulttuurialan ammattilaisten työhön. Kulttuurituottajien työhyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat teemoja, joita haluamme erityisesti nostaa esiin. Monen kulttuurituottajan työtehtävät ovat usean eri projektin pyörittämistä samaan aikaan, jolloin tuottajalta vaaditaan lähes jatkuvaa venymistä. Työ voi olla välillä myös varsin yksinäistä. Yhden ihmisen vastuulla voi esimerkiksi pienemmissä kunnissa olla koko kunnan kulttuuriohjelma. Hyvä kulttuurituottaja voi hyvin. Omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista tulee saada pitää kiinni”, Nea painottaa.

TAKUn tarjoaman puheenvuoron työssäjaksamisesta ja työhyvinvoinnista pitää taiteen kentällä yli 15 vuotta tuottajana ja asiantuntijana toiminut Outi Järvinen Arts Management Helsinki Oy:stä. Outi pohtii, miten löytää tasapaino työn vaatimusten ja omien voimavarojen välillä. Työssäjaksamiseen pureudutaan yksilön, organisaation ja yhteiskunnan tasoilta.

Jos työn hakeminen tai uusien haasteiden pariin suuntaaminen on sinulle ajankohtaista ja kaipaat uutta näkökulmaa tai kommentteja ansioluetteloosi, tule keskustelemaan kanssamme TAKUn CV-klinikalle 17.9. klo 11.30-15.00 KUTU loungeen. Saat ansioluettelostasi henkilökohtaista palautetta ja vinkit sen hiomiseen timanttiseksi. Riittää, että saavut paikalle CV:si kera - erillistä ilmoittautumista ansioluettelon kommentointiin ei tarvitse tehdä.

Jos et ole vielä lunastanut lippua KUTU Päiville, tarkista ohjelma ja ilmoittaudu mukaan. TAKUn jäsenenä saat lipun edullisemmalla Early Bird -hinnalla koko ilmoittautumisen keston ajan. Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 28.8.19.

 Nähdään KUTU Päivillä!

http://taku.web30.neutech.fi/site/wp-content/uploads/2017/05/cropped-taku_favicon.png
Lue lisää
Mari

Mari Kettunen, TAKUn järjestöasiantuntija