Kansainvälinen NordMatch -konferenssi järjestetään syksyllä Helsingissä

25.4.2017

Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalan osaajat! Tervetuloa NordMatch 2017 -tapahtumaan 26.–27. lokakuuta.

Euroopassa kasvaa nuorten sukupolvi, jonka näkymät tulevaisuuden työelämään ovat ennätyksellisen heikot. Työelämää mullistavat maailmanlaajuiset, historialliset muutokset: digitalisaatio ja robotisaatio sekä jo pitkälle edennyt talouden globalisaatio. Kuinka mahdollistamme nuorille merkityksellisen elämän aikana, jolloin tarjolla olevan palkkatyön määrä vähenee? Mitä työkaluja nuoret tarvitsevat, jotta he pärjäisivät ja onnistuisivat jatkuvan muutoksen alla olevassa työelämässä - ja maailmassa ylipäätään? Mikä on kansalaisyhteiskunnan, ja erityisesti kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen, rooli nuorten voimaannuttamisessa? Kuinka voimme rakentaa pohjaa positiiviselle muutokselle?

Vuoden teeman, “Together for inclusion”, mukaisesti katseemme on ideoissa, jotka edistävät nuorten osallisuutta monialaisessa yhteistyössä kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen kesken. Teema tekee myös kunniaa satavuotiaalle Suomelle.

Tapahtuman ohjelmassa on inspiroivia projektiesittelyjä, hyödyllisiä pitchaustyöpajoja, osallistujien omien ideoiden sparrausta, verkostoitumista kollegojen kanssa ja tietysti Pohjolan parhaat bileet!

TAKU on konferenssissa yhteistyökumppanina ja osallistuu ohjelmaan humanistisella ajatushautomolla jonka tarkoitus on tuoda tieteentekijät, opiskelijat sekä kulttuurialojen toimijat yhteen. 

Tiedätkö sinä casen, joka pitää ehdottomasti esitellä NordMatchin yleisölle? Tai olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen? Etsimme yhteistyökumppaneita erilaisiin rooleihin. Ole meihin rohkeasti yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen nordmatch@luckan.fi.

Saat uutiset ensimmäisenä seuraamalla NordMatchia Facebookissa tai verkkosivujemme kautta.

Lue lisää
Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry

TAKU ry on Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö.