maaliskuu, 2020

18maalis16:0020:00Palvelumuotoilu kulttuurialallaKoulutus taide- ja kulttuurialan osaajille

Lisää

Lisätiedot

Palvelumuotoilu kulttuurialalla ja tapahtumatuotannossa – koulutus taide- ja kulttuurialan osaajille

Aika: 18.3.20 klo 16.00-20.00
Paikka: TAKUn toimisto, Mikonkatu 8 a 6. kerros 00100 Helsinki tai livestream

Palvelumuotoilun ydin on asiakas!

Neljän tunnin käytännönläheisessä ja keskustelevassa koulutuksessa opit, mistä seikoista asiakkaan erinomainen kokemus syntyy taide- ja kulttuurialalla. Illan aikana tutustut palvelumuotoiluun ja selvität, miten voit hyödyntää palvelumuotoilun menetelmiä omassa työssäsi, erityisesti tapahtumatuotannossa. Päämääränä on ainutlaatuisen ja elämyksellisen asiakaskokemuksen muotoilu. Koulutus koostuu sekä luento-osuudesta että työpajaosuudesta.

Koulutuksesta saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin.

  • Mitä palvelumuotoilulla tarkoitetaan?
  • Miten toimitaan, kun lähdetään muotoilemaan palvelua?
  • Mistä mielikuvat syntyvät taide-ja kulttuurialan asiakkaalle?

Lisäksi illan työpajaosuudessa pääset harjoittelemaan muutamia hyväksi havaittuja palvelumuotoilun menetelmiä, joita voit hyödyntää jälkeenpäin omassa työssäsi.

Kouluttajana toimii FT, palvelumuotoilun kouluttaja Marjo Kamila. Hän on kokenut kouluttaja, jonka oma koulutusala ja työkokemus pohjautuvat taide- ja kulttuurialalle. Kamila kouluttaa erityisesti palvelumuotoilusta ja omaa kokemusta palvelumuotoilun workshoppien fasilitoinnista taide- ja kulttuurialan osaajille. Tällä hetkellä Kamilaa työllistävät Lapin yliopiston palvelumuotoilun perusopinnot useissa maamme kaupungeissa. www.marjokamila.fi

Koulutus on vain jäsenillemme. Mukaan koulutukseen mahtuu 36 TAKUn jäsentä paikan päälle. Koulutusta on mahdollista seurata myös striimin välityksellä, jolloin riittää, että käytössäsi on toimiva internet-yhteys.

Ilmoittaudu koulutukseen paikan päälle tai seuraamaan striimiä ennakkoon viimeistään 10.3. Jos ilmoittauduit seuraamaan striimiä, lähetämme sinulle linkin, jolla pääset liittymään virtuaaliseen webinaarihuoneeseen. Lähetämme linkin sinulle muutama päivä ennen tilaisuutta. Koulutuksesta tehdään tallenne, joka on vain koulutukseen ennakkoon ilmoittautuneiden käytössä.

Lisätietoja:

Mari Kettunen | mari.kettunen@taku.fi | puh. 044 777 8679

Aika

(Keskiviikko) 16:00 - 20:00

Paikka

TAKUn toimisto

Mikonkatu 8 A

X