huhtikuu, 2020

22huhti15:0016:00Nykyajan CV ja työhakemusWebinaari

Lisää

Lisätiedot

Aika: 22.4.20 klo 15-16
Paikka: internet

Miten vakuuttaa työnantaja? Todennäköisesti otat ensimmäisen kontaktisi mahdolliseen työnantajaan työnhakuasiakirjojesi avulla. Ei ole yhdentekevää miltä ne näyttävät ja mitä niissä lukee. Kliseitä täynnä oleva työhakemus ei vakuuta ketään – kaikkein vähiten työnantajaa.  Webinaarissa opit, miten teet markkinoivan työhakemuksen ja pääset työhaastattaluun.

Työhakemuksen lisäksi CV on olennainen osa työnhakua. Työnantajaa ei kiinnosta usean sivun mittaiset cv:t, joissa on lueteltuna kaikki työkokemuksi 70-luvulta lähtien. Webinaarissa opit, miten nykyaikainen CV tehdään ja toimiiko kenties osaamispohjainen CV kronologista CV:tä paremmin.

Suosittelemme webinaaria kaikille. Et koskaan voi tietää, milloin tarvitset CV:tä.

Webinaaria emännöi työelämän ravistelija Susan Calonius, joka tarjoaa oivalluksia työnhausta. Webinaarissa on vieraana onnellisesti työllistynyt Maria Rajalampi.

Tämä webinaari sopii sinulle, jos:

  • Haluat vakuuttaa työnantajan

  • Kaipaat apua työnhakuasiakirjojen teossa

  • Et ole saavuttanut tavoitettasi – työpaikkaa, vielä

 

Ilmoittautuminen webinaariin

Webinaareihin voi osallistua vain jäsenemme. Jäsenyys tarkastetaan katto-organisaatiomme Akavan Erityisalojen jäsensihteereiden toimesta ja tarkastukseen kannattaa varata muutama päivä (viikonlopun aikana tarkastuksia ei tapahdu).

Webinaareihin ilmoittaudutaan UpPartnersin Uraportaalin kautta: www.urapalvelut.fi/akavanerityisalat

  1. Kirjaudu Uraportaaliin sähköpostiosoitteellasi
  2. Valitse haluamasi webinaari ja klikkaa ”Ilmoittaudu”
  3. Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä sekä osallistumisohjeet
  4. Kaikista webinaareista tehdään tallenne. Jos et jostain syystä pääsekään katsomaan webinaaria reaaliaikaisesti, voit katsella/kuunnella webinaarin milloin tahansa sinulle parhaiten sopii. Tallenne on katsottavissa välittömästi webinaarin jälkeen uraportaalissa.

 

Aika

(Keskiviikko) 15:00 - 16:00

Paikka

internet

X