maaliskuu, 2020

26maalis09:0011:00Hyvä johtaja - pomoverkosto 1Näin onnistun johtajana!

Lisää

Lisätiedot

Tilaisuus siirtyy koronavirusepidemian vuoksi. Selvitämme parhaillamme mahdollisuutta siirtää Hyvä johtaja – pomoverkosto -sparrausohjelma alkamaan kokonaisuudessaan syksyllä 2020. Pahoittelemme sinulle tästä aiheutunutta harmia.

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavien osaamista. Tilaisuudet tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen lyhyiden alustuksien sekä ohjattujen vertaiskeskusteluiden kautta. Lämpimästi tervetuloa pomoverkoston teemoiteltuihin aamiaistilaisuuksiin!

I kokoontuminen: Näin onnistun johtajana – alustajana Johanna Tuutti

Aika: 26.3. klo 9-11 (aamupalaa tarjolla ennen koulutuksen alkua, klo 8.30-9.00)
Paikka: TAKUn toimisto Mikonkatu 8 A (6. krs), Helsinki

Ei ole yhtä ainoa tapaa johtaa onnistuneesti: Onnistunut johtaminen riippuu ympäristöstä, tilanteesta sekä johdettavista henkilöistä. Varmin tapa onnistua johtajana on se, että johtaja pystyy muuttamaan omaa tapaansa johtaa ympäristöstä, tilanteesta ja johdettavasta riippuen.

Alustuksen teemat:

  • Onnistunut vuorovaikutus
  • Miten metsästät onnistuneesti ongelmia ja ratkaiset ne
  • Miten onnistua päätöksen teossa
  • Miten toteuttaa demokratiaa

Alustuksen jälkeen ohjattua yhteiskeskustelua aiheen pohjalta.

Tilaisuuden alustaa ja keskustelua ohjaa uravalmentaja Johanna Tuutti. Johanna on uravalmentaja, joka auttaa tunnistamaan vahvuudet ja osaamiset ja nauttimaan ihmisenä ja ammattilaisena kasvamisesta. Hänen erikoisalaansa on ammatillisen arvon, brändin ja maineen rakentaminen ja LinkedIn-palvelun hyödyntäminen viestinnän ja urakehityksen tukena. Tuloksekkaaseen työnhakuun hän auttaa tuottamaan aineistoja, jotka ovat vahvoja sekä sisällöllisesti että visuaalisesti. Ennen valmentajaksi ryhtymistä Johanna johti ja kehitti yritys- ja brändiviestintää ja henkilöstön viestintätaitoja IBM:ssä ja Metsä Groupissa. FM-tutkinnon lisäksi hänellä on viestintäpäällikön, tiiminjohtajan ja coachin täydennyskoulutukset sekä ICF:n Professional Certified Coach -sertifikaatti.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 22.3. täällä. Paikalle mahtuu 8 TAKUn jäsentä. Tilaisuus on jäsenillemme maksuton.

Pomoverkosto-sparrausohjelma järjestetään yhteistyössä Kumula ry:n, Viesti ry, Specia ry:n ja MAL ry:n ja Aito HSO:n kanssa.

Pomoverkoston muut tapaamiskerrat ja aiheet:

27.5. Psykologinen turvallisuus, Nina Lyytinen
24.9. Johtaminen kriisitilanteissa, Matti Henttinen
5.11. Jatkuvan osaamisen johtaminen, Johanna Tuutti
21.1.21 tai 28.1.21 Mitä johtaja voi tehdä palautumisen tueksi?, Johanna Vilmi
Ilmoittautuminen muihin kertoihin avataan myöhemmin, joten seuraathan viestintäämme.

#pomoverkosto #hyväjohtaja

Lisätietoja:

Mari Kettunen | mari.kettunen@taku.fi | puh. 044 777 8679

Aika

(Torstai) 09:00 - 11:00

Paikka

TAKUn toimisto

Mikonkatu 8 A

X