Työpaikat

Julkaisemme tällä sivulla TAKU ry:lle välitettyjä työpaikkailmoituksia. 

Avoimet työpaikat

18.4.2017 12.00

Kulttuurituottaja, Stella Polaris -teatteri

HAETAAN MARKKINOINNIN, MYYNNIN JA VIESTINNÄN OSAAVAA KULTTUURITUOTTAJAA

Oletko kulttuurituotannon ja -myynnin rautainen ammattilainen? Haluatko työskennellä teatterissa, jossa ollaan avoimia ideoille, vaalitaan leikkimielisyyttä ja suhtaudutaan työhön intohimoisesti? Improvisaatioteatteriyhdistys Stella Polaris ry hakee kokopäiväistä tuottajaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2017 alkaen.

Työtehtäviin kuuluvat mm. apurahojen hakeminen sekä improvisoitujen teatteriesitysten tuottaminen, markkinointi, tiedottaminen ja myynti. Lisäksi tilausesitysten tuottaminen ja myynti yrityksille ja yhteisöille. Tuottaja toimii läheisessä yhteistyössä yhdistyksen hallituksen kanssa.

Hakijalta toivotaan kulttuurintuotannon-, markkinoinnin- tai viestinnän koulutusta. Hakijalta edellytetään osaamista markkinoinnissa, erityisesti sosiaalisessa mediassa, kokemusta apurahojen hakemisesta, vahvaa kirjallista ja verbaalista ilmaisutaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Hakijan tulee olla innostuva, oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja kiinnostunut improvisaatioteatterin käyttömahdollisuuksista. Teatterialan työkokemus ja verkostot katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Stella Polaris on Suomen vanhin improvisaatioteatteri, joka on toiminut jo yli kaksikymmentä vuotta. Yhdistyksen jäsenistö koostuu ammattinäyttelijöistä, -muusikoista ja -valosuunnittelijoista.
Stella Polaris järjestää improvisaatioesityksiä -kursseja, -festivaaleja, sekä keikkailee tilauksesta erilaisissa tilaisuuksissa. Stella Polaris kuuluu laajaan kansainväliseen improvisaatioteattereiden verkostoon, ja kansainvälinen yhteistyö improvisaatioryhmien ja -kouluttajien kanssa on olennainen osa Stella Polariksen toimintaa ja kehittymistä.

Stella Polariksen toimisto sijaitsee tällä hetkellä Kaapelitehtaalla, Helsingissä.

Stella Polarikseen voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.stella-polaris.fi.

Hakuohjeet:

Lähetä hakemuksesi PDF-muodossa sähköpostiosoitteeseen tobias.zilliacus@gmail.com. 05.05.2017 klo 16 mennessä. Liitä hakemukseen palkkatoiveesi, yhteystietosi ja CV.
Kerro hakemuksessa (max 1 x A4) tärkeäksi kokemasi asiat itsestäsi, sekä perustelut sille miksi sopisit Stella Polariksen tuottajaksi.

Palaa otsikoihin...
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä