Tapahtumahaku

Tapahtumahaulla voit hakea paikkakunnan, tapahtumatyypin tai ajankohdan perusteella jäsenille ja kaikille avoimia tapahtumia

 
 

TÄYNNÄ: Esseistiikan kirjoittajakoulutus, Helsinki

25.3. - 20.5.2017 11-17

Perustiedot
Tapahtumapaikka
Helsinki, Helsinki
Lisätietoja
miika.sillanpaa@taku.fi
Kuvaus

Nuoren Voiman Liitto järjestää yhdessä TAKU ry:n kanssa TAKUn jäsenille suunnatun esseistiikan kirjoittajakoulutuksen, joka koostuu kolmesta kokoontumiskerrasta.


Millainen essee tuottaa lukijalleen elämyksen? Miten esseeseen saadaan oma, persoonallinen ääni? 


Kurssilla paneudutaan luovaan, kaunokirjalliseen esseekirjoittamiseen. Kurssilla luetaan suomalaisten kirjoittajien erilaisia, kulttuuriaiheisia esseitä ja keskustellaan niistä, tarkastellaan esseiden tyylikeinoja ja kaunokirjallisia piirteitä ja tehdään tyyliharjoituksia. Saadaan ideoita siihen, kuinka kulttuurista ja taiteesta kirjoitetaan elävästi, havainnollisesti ja persoonallisesti. Kurssin aikana kirjoitetaan oma essee, josta saa palautetta muilta kurssilaisilta ja kurssin ohjaajalta. Kurssi sopii sekä esseekirjoittamista aloitteleville että kokeneemmille kirjoittajille, jotka haluavat hioa esseististä ilmaisuaan. 


Kurssin tapaamiskerrat ovat lauantaisin 25.3., 29.4. ja 20.5. klo 11–17 (sisältää lounastauon, lounas omakustanteinen). Tapaamiskertojen välillä on itsenäistä työskentelyä. Kurssin ohjaa äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, kirjallisuuden jatko-opiskelija ja esseisti, FM Silvia Hosseini.​


Ilmoittautuminen 28.2.2017 mennessä. Kurssille mahtuu 12 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäksi varasijoille otetaan kolme henkilöä peruutusten varalta. Pidäthän huolen, että kaikki kolme tapaamiskertaa sopivat aikatauluusi!

Mahdolliset peruutukset 10.3.2017 mennessä, ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista veloitamme 30 euron peruutusmaksun. Koulutus on maksuton TAKUn jäsenille.

...
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä