Lounastreffeillä 

Tavataan muita jäseniä ja keskustellaan kulttuurista


Tule tapaamaan kollegoita!


Lounastreffit on kätevä tapa tavata kollegoita ja keskustella kulttuurista ja taiteesta lounaan ohessa. Tilaisuuksia on järjestetty Turussa, Jyväskylässä, Helsingissä ja Porissa. Treffeillä on tutustuttu mm. Sirkuksen tiedotuskeskukseen, Suvilahteen, Valokuvataiteen museoon ja kunnallisiin kulttuuritoimijoihin.


Haluaisitko lounastreffit omalle paikkakunnallesi

Lounastreffien järjestämiseen tarvitaan paikallinen jäsen, TAKU on mukana auttamassa käytännön järjestelyissä ja kustannusten maksamisessa. Tapaaminen voi olla tietenkin myös ilta-aikaan.


  1. Jos haluat olla mukana järjestämässä tilaisuutta, ole ensin yhteydessä TAKUn toimistoon riina.virkkunen@taku.fi tai puh. 0440 664 800.
  2. Valitse jokin kiinnostava kulttuurikohde ja ole yhteydessä paikan vastuuhenkilöön. Sovi hänen kanssaan teille sopiva ajankohta jollekin arkipäivälle lounasaikaan esim. 11.30-14.00. Tilaesittelyn pituudeksi on hyvä varata n. 30–45 minuuttia. Voit myös halutessasi esitellä esim. omaa työtäsi tai työpaikkaasi.
  3. Varaa lounasravintolasta(tai tutustumispaikasta) lounas n. 25 henkilölle. Erityisruokavaliot voi ilmoittaa jälkeenpäin ilmoittautumisen päätyttyä.
  4. Ilmoita Takun toimistoon missä ja milloin lounastreffit järjestetään ja montako henkilöä mukaan mahtuu (25 hlö on todettu sopivaksi ylärajaksi).
  5. Taku ry:n toimistosta lähetetään alueen jäsenille kutsu sekä linkki ilmoittautumislomakkeelle ja toimisto ottaa vastaan ilmoittautumiset. Ilmoittautumisen päätyttyä/täytyttyä saat toimistolta listan osallistujista yhteystietoineen sekä erityisruokavaliolistan.
  6. Ilmoita erityisruokavaliot lounaspaikkaan ja vahvista osallistujamäärä tilan esittelijälle.
  7. Tilaisuuden jälkeen ilmoita Takun toimistolle lista toteutuneista osallistujista.
  8. Taku ry:n toimisto lähettää palautelomakkeen osallistujille tilaisuuden jälkeen
  9. Kerro eteenpäin muille toimijoille kokemuksia lounastreffeistä; mikä toimi, mikä ei jne.

 

Tilaisuus on helppo järjestää eikä vie paljoa aikaa ja toimistolta käsin on helppo ottaa ilmoittautumiset vastaan valmiilla lomakkeella. 


Lisätietoja:

Riina Virkkunen

riina.virkkunen@taku.fi

puh. 0440 664 800


...
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä